Alone in the Dark is uitgesteld tot 2024

Alone in the Dark is uitgesteld tot 2024

De reis terug naar Decerto mansion in de nieuwe Alone in the Dark gaat veel langer duren dan we hadden verwacht door een recente aankondiging van ontwikkelaar Pieces Interactive. Oorspronkelijk zouden de fans van het survival horroravontuur dat in 1992 door Infogrames werd gemaakt, op 25 oktober kunnen genieten van een nieuwe versie van de klassieker, precies op tijd voor Halloween. Helaas lijkt het erop dat Alone in the Dark door zeer specifieke omstandigheden niet op de afgesproken datum uitkomt en pas volgend jaar verschijnt.

Een drukke maand

De reden achter deze vertraging is niets anders dan de release van andere belangrijke titels, namelijk Alan Wake 2 en Marvel's Spider-Man 2.

“Our intention is to avoid competing with the wake of Alan's epic release and to evade the dazzling skyline of cities adorned by the graceful swings of Spider-Man. We aim to truly remain as Alone in the Dark as possible. To honor this, the spine-chilling horror game has been rescheduled to unveil its horrors on January 16th, 2024. This extension will serve a dual purpose: not only will it permit us to meticulously perfect the gaming experience, but it will also grant us the opportunity to fully immerse ourselves in the remarkable releases of October.”

Het is gemakkelijk te begrijpen dat Pieces Interactive streeft naar de best mogelijke releasedatum om Alone in the Dark tot een succes te maken, ook al zullen de fans door het uitstel genoeg vrije tijd overhouden. Het is in ieder geval goed om te weten dat de ontwikkelstudio die tijd gebruikt om het spel te polijsten en ervoor te zorgen dat het een uitstekende ervaring oplevert.

De studio heeft ons een nieuwe trailer nagelaten met David Harbour in de hoofdrol als detective Edward Carnby, een van de hoofdpersonen van Alone in the Dark.

 


Als je al lang fan bent van de klassieke survival horror-ervaring en de moderne versie ervan wilt ervaren, kun je onze prijsvergelijker gebruiken om nu al een goedkope Alone in the Dark-code te kopen voor PlayStation 5, Xbox Series X/S en PC.

Duik in de intense wereld van Helldivers 2, waar chaos en samenwerking elke strijd bepalen. Ben je klaar voor intense gevechten en samenwerking voor de overleving van de mensheid? De oorlog wacht.
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief