Kinguin sept campaign COM + BG
 
 
 
 

Alone in the Dark co uit de dood met een nieuw spel

Alone in the Dark co uit de dood met een nieuw spel
NEWS15 aug. 2022 08:00

Het is officieel-Alone in the Dark krijgt een nieuwe kijk met een reimagining door THQ Nordic. Tijdens hun digitale showcase kondigden ze het nieuwe spel aan met een trailer, die je hier kunt bekijken:

 

 

Het originele Alone in the Dark uit 1992 is een mijlpaal die het meeslepende horrorgenre lanceerde en titels als Resident Evil en Silent Hill beïnvloedde. Jammer genoeg slaagden de vervolgen er niet in de glans van het origineel te evenaren, waardoor de serie na het verschijnen van het laatste deel in 2015 nog jaren in het ongewisse bleef. Maar nu is de serie terug met wat veelbelovend nieuw bloed.

Het spel, dat ontwikkeld wordt door het door THQ Nordic gerunde Pieces Interactive, zal een nieuw verhaal bevatten, maar wel vertrouwde personages, locaties en thema's hebben. Afgaande op de trailer kunnen we ook nieuwe en huiveringwekkende monsters verwachten van de hand van ontwerper Guy Davis. Het verdraaide verhaal van het spel is geschreven door Mikael Hedberg, schrijver van SOMA en Amnesia: The Dark Descent. Tenslotte zal doom jazz specialist Jason Köhnen de spookachtige en suspensevolle soundtrack van het spel verzorgen.  

Volgens de beschrijving van Liz Pieri op het PlayStation blog:

“Our Alone in the Dark is set in the gothic American south during the 1920s – a noir setting with classic Lovecraftian horror elements. It’s a world where the familiar meets the surreal. You’ll revisit an expanded and transformed Derceto Mansion, the location that featured in the 1992 game, and various other sites connected to Derceto too.”

We zullen ook de terugkeer zien van de oorspronkelijke hoofdpersonen van het spel, Edward Carnby en Emily Hartwood. Spelers zullen het spel door beide perspectieven kunnen beleven, hoewel het nog te bezien is of je tussen beide kunt wisselen.

Het spel heeft nog geen releasedatum, maar het lijkt inmiddels dicht bij speelbaarheid te zijn, dus laten we uitkijken naar een formele aankondiging van een lanceringsdatum binnenkort. Tot die tijd kun je wachten op een Alone in the Dark PC sleutel met behulp van onze prijsvergelijker.

  • Fyra Frost

    From the days of MTG tournaments coverage to all things gaming, I am interested in the latest games and gadgets, because a girl never can have enough of them!

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

antwoordanswering the message of

500 karakters over

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief