Alone in the Dark springt deze week in de schijnwerpers

Alone in the Dark springt deze week in de schijnwerpers

Veel van de fans van het survival horror genre die al een tijdje meegaan hebben waarschijnlijk een plekje in hun hart voor Alone in the Dark. Het oorspronkelijke spel van Infogrames kwam uit in 1992 en kan worden beschouwd als de voorloper van het genre. Meer dan 30 jaar later maakt THQ een nieuwe Alone in the Dark als eerbetoon aan het origineel. Het spel werd al een tijdje geleden aangekondigd, maar we weten er nog weinig over. Gelukkig komt daar deze week al verandering in.

 

 

De reboot van een echte klassieker

THQ heeft een showcase van Alone in the Dark aangekondigd waarin veel details worden onthuld over de komende reboot van de klassieke horrorfranchise. Hoewel de officiële beschrijving van het spel geen twijfel laat bestaan over de inhoud, moeten we nog ontdekken hoe trouw aan het origineel de nieuwe Alone in the Dark zal zijn.

"This love letter to the ground-breaking original lets you experience a haunting story through the eyes of one of two protagonists. Play as either Edward Carnby or Emily Hartwood and explore your environments, fight monsters, solve puzzles and uncover the uneasy truth of Derceto Manor…"

Alone in the Dark is een spannend bovennatuurlijk mysterie dat je laat graven in de geheimen die in Derceto Manor verborgen liggen in een reis door de geschiedenis ervan. Het zal heel interessant zijn om te zien hoe het nieuwe spel zo'n ervaring aanpakt om het te moderniseren zonder de essentie ervan te vernietigen. Als je de komende showcase niet wilt missen, die vindt morgen plaats om 5 pm PT / 8 pm ET. De release van het spel is nog niet onthuld, maar misschien weten we dat tijdens het evenement. In elk geval kun je Alone in the Dark al goedkoop pre-orderen met onze prijsvergelijker. 

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

antwoordanswering the message of

500 karakters over

Reward Event Will you embrace the challenge of entering the world of Lies Of P and uncovering its mysteries while facing its most cunning foes? Are you ready for the next chapter in Lies Of P?
DLCompare Extension
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief