Amnesia: The Bunker is nu nog angstaanjagender

Amnesia: The Bunker is nu nog angstaanjagender

De komende viering van Halloween markeert de komst van griezelige speciale evenementen en nieuwe functies in veel games. Als een van de meest angstaanjagende spellen in het genre heeft Amnesia: The Bunker geen gebrek aan enge momenten, maar de fans van de populaire horrorserie hebben het recht om nog meer te lijden (of te genieten) door de nieuwste content die aan het spel is toegevoegd. Frictional Games heeft een Halloween-update uitgebracht voor Amnesia: The Bunker die het spel verandert in een van de engste ervaringen in het genre.

Vergeet alles wat je weet over het spel

Amnesia: The Bunker was oorspronkelijk bedoeld als angstaanjagende nachtmerrie, maar de Halloween-update introduceert een reeks veranderingen die het spel nog uitdagender maken. Ten eerste is het administratiekantoor van de Bunker geen veilige haven meer en kun je op elk moment aangevallen worden als je je daar probeert te verstoppen. Ook is het monster onvoorspelbaarder dan ooit en kun je je eerdere kennis over zijn gedrag vergeten. Het gezondheidsherstelsysteem is ook veranderd en herstellen van verwondingen zal moeilijker zijn, waarbij je soms verschillende behandelingen nodig hebt, afhankelijk van het type wond.

Al deze veranderingen en nog een paar meer worden toegepast op de Shellshock-modus. Er zijn ook twee nieuwe spelstanden, die toegankelijk zijn na je eerste playthrough van Amnesia: The Bunker. In de modus Custom kun je een aantal parameters aanpassen om de ervaring aan je eigen wensen aan te passen. Met de New Game Plus-modus kun je je ook onderdompelen in dit unieke psychologische horroravontuur met een verhoogde moeilijkheidsgraad. De Halloween update voegt ook nieuwe prestaties, een oefengebied en ondersteuning voor 120 PFS op PC toe aan Amnesia: The Bunker.

 

 

Als je op zoek bent naar de ultieme horrorervaring, gebruik dan onze prijsvergelijker om de goedkoopste prijzen voor een Amnesia: The Bunker CD-sleutel te bekijken en maak je klaar om te huiveren.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief