Amnesia: The Bunker is opnieuw uitgesteld

Amnesia: The Bunker is opnieuw uitgesteld

Frictional Games heeft aangekondigd dat ze de release van Amnesia: The Bunker met nog eens twee weken uitstellen. In plaats van in mei zal het derde vervolg van de Amnesia-serie op 6 juni in de winkels liggen.

 

 

Hier is de verklaring volgens Amnesia: The Bunker creative lead, Fredrik Olsson: 

 

“We are going through the certification process and we have encountered multiple rare crashes, very difficult to identify, reproduce, and thereby also fix. We simply can’t make it time. The alternative would’ve been to ask the team to work weekends or nights, but that’s simply not something we do here at Frictional.”

 

Gelukkig is het niet allemaal slecht nieuws. Ten eerste is twee weken geen lange tijd, vooral omdat een triple-A spel als Suicide Squad: Kill the Justice League is uitgesteld tot volgend jaar vanwege negatieve backlash tijdens zijn gameplay livestream. 

Bovendien zal Frictional Games op 22 mei een speelbare demo op Steam uitbrengen om fans te laten proeven hoe het is om gevangen te zitten in een ondergrondse bunker terwijl je gestalkt wordt door een woest monster. Dit betreft de PC-versie, maar het is nog niet duidelijk of Xbox en PS5 ook een demo krijgen.

 

 

Fans hebben geduldig gewacht om zich de stuipen op het lijf te jagen sinds recente trailers lieten zien hoe anders het is dan eerdere delen van de serie. Amnesia: The Bunker kanaliseert Resident Evil met zijn safe zone hub en schijnbaar onoverwinnelijk monster, maar bevat claustrofobische tunnels, donkere hoeken en de druk van beperkte brandstofvoorraden om de generator aan de gang te houden. 

Amnesia: The Bunker lanceert op 6 juni voor de PC, Xbox Series, Xbox One en PlayStation 4. Je kunt een Amnesia: The Bunker Xbox code voorkopen via onze prijsvergelijker.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief