De gameplay van Amnesia: The Bunker is beklemmend

De gameplay van Amnesia: The Bunker is beklemmend

Net als zijn voorgangers in de Amnesia-serie is het komende horrorspel van Frictional Games geen spel voor iedereen. Amnesia: The Bunker deelt met andere Amnesia-spellen een bepaald kenmerk dat ze zo populair maakt: ze bieden een diepe onderdompeling in een beklemmende sfeer. Het perspectief van gevangen zitten naast een onbekende dreiging die op je jaagt in een afgesloten omgeving is behoorlijk angstaanjagend, maar spreekt ook de fans van het genre aan. Daarom heeft Amnesia: The Bunker al de aandacht getrokken van veel spelers die staan te popelen om zich in zo'n ervaring te verdiepen.

Als jij een van hen bent, zul je blij zijn te weten dat ontwikkelaar Frictional Games een nieuwe demo trailer heeft vrijgegeven waarin 10 minuten Amnesia: The Bunker gameplay wordt getoond. 
 

 

 

Een nieuw soort ervaring

De fans van de serie zullen belangrijke veranderingen opmerken in de manier waarop Amnesia: The Bunker de actie benadert in vergelijking met spellen als Amnesia: Rebirth. Het nieuwe spel is meer een sandbox survival ervaring dan een lineaire verhaallijn, maar de essentie is er nog steeds. Navigeren door een onbekende en donkere omgeving terwijl je in tijdnood zit met een akelig monster op je hielen is een ervaring die je adrenaline oppompt en je de rillingen bezorgt. 

Amnesia: The Bunker biedt zelfs meer kansen op herspeelbaarheid omdat het geen eenrichtingsverkeer is door de WO 1-bunker waar de Franse soldaat Henri Clément vastzit. Je hebt wat speelruimte om te reageren en verschillende manieren te bedenken om verder te komen in de richting van je doel om levend uit zo'n nachtmerrieachtige plek te ontsnappen. Je kunt zelfs met je geweer op het monster schieten, ook al zal dat het monster waarschijnlijk alleen maar kwaad maken.

Al met al is Amnesia: The Bunker precies het soort ervaring waar de fans naar op zoek zijn. Het is net zo spannend en eng als zijn voorgangers, maar minder strak, wat een enorme bonus is. Uiteindelijk zul je, wat je ook doet in het spel, een vreselijke waarheid onder ogen moeten zien: je hebt op geen enkel moment de controle.

De release van het spel staat gepland voor 23 mei op de PC. Je kunt onze prijsvergelijker gebruiken om je Amnesia: The Bunker Steam key altijd voor de beste prijs te krijgen.

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

antwoordanswering the message of

500 karakters over

Are you prepared to step onto the pitch in EA Sports FC 24, where victory is just a goal away and the thrill of the game knows no bounds? Get ready for the ultimate football experience. Are you up for the challenge?
DLCompare Extension
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief