Instant Gaming EU
 
 

Anno 1800 begint zijn derde seizoen met een gratis weekend

Anno 1800 begint zijn derde seizoen met een gratis weekend

Alle fans van stadsbouw- en managementsimulatiespellen weten dat de Anno serie een van de steunpilaren van het genre is. In de loop der jaren heeft Ubisoft verschillende Anno spellen uitgebracht, en allemaal bieden ze een kwalitatief hoogstaande ervaring die zich concentreert rond een bepaalde periode in de geschiedenis. Sommige duiken zelfs in een mogelijke toekomst. Maar het nieuwste en het spel waar het Franse bedrijf nu moeite in steekt om het uit te breiden is Anno 1800, een titel die ons een vrij gedetailleerde kijk op de 19e eeuw biedt, met spelmechanieken en scenario's die speciaal gemaakt zijn om de uitdagingen weer te geven waarmee de menselijke samenleving in die tijd te maken kreeg.

Anno 1800 biedt je al de mogelijkheid de inhoud uit te breiden met verschillende DLC, maar het derde seizoen van het spel is vandaag begonnen en het brengt ons een gloednieuwe uitbreiding met tal van nieuwigheden. Docklands is de zevende DLC die Ubisoft voor Anno 1800 heeft uitgebracht. Je kunt er je stad in een efficiënter handelsknooppunt veranderen door modulaire pakhuiswijken te bouwen en de handel te benadrukken met nieuwe mogelijkheden. Het is al verkrijgbaar en je kunt het kopen als deel van de Season Pass 3 voor Anno 1800 of als losse DLC.

 

 

De lancering van Docklands gaat gepaard met een gratis update die enkele balansveranderingen en algemene verbeteringen in de gameplay van Anno 1800 brengt. Ook kun je, om de start van het nieuwe seizoen te vieren, Anno 1800 vanaf morgen en tot en met het weekend gratis uitproberen op de PC. Je kunt het spel al downloaden en installeren door de officiële website te bezoeken, maar het gratis weekend begint pas morgen. Onthoud dat als je besluit Anno 1800 later te kopen, je het altijd tegen de beste prijs kunt vinden in onze vergelijker.

8.80€
Anno 1800
Anno 1800
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief