You are here
We also support
 
 
 
 

Je kunt deze week Anno 1800 gratis spelen

Je kunt deze week Anno 1800 gratis spelen
NEWS 2 sep. 2021 18:00

Het is nog een beetje te vroeg om te praten over het nieuwe gratis spel in de Epic Games Store deze week. Maar er zijn meer mogelijkheden als je van een goed spel wilt genieten zonder een dubbeltje te betalen, ook al is het op het platform van de makers van Fortnite. Ubisoft viert momenteel de lancering van de nieuwe uitbreiding voor Anno 1800, The High Life. Het populaire strategie spel voor het bouwen van steden is al aan zijn derde seizoen toe. Er is veel extra inhoud geïntroduceerd via DLC, waaronder gezonken schatten, nieuwe gebouwen, pretparken, landbouwgronden, en meer. 

The High Life introduceert in Anno 1800 een nieuw soort gebouw. Met wolkenkrabbers kunnen spelers voor het eerst hun steden verticaal uitbreiden. Dit zal de ontwikkeling van de steden aanzienlijk beïnvloeden omdat de bevolking erdoor toeneemt tegen lagere onderhoudskosten, mits je de eigendommen goed kunt beheren. Natuurlijk bevat de uitbreiding ook tal van nieuwe versieringen en bouwmogelijkheden, dus je kunt je creativiteit op die afdeling loslaten. Bij de lancering van The Hight Life hoort ook een gratis update die verschillende beheersaspecten van Anno 1800 verbetert, waardoor het spel wat gemakkelijker te hanteren is voor nieuwe spelers.

 


De beste manier om toegang te krijgen tot al die inhoud is natuurlijk de aanschaf van de jaarlijkse Seizoenpas, en Het Hoge Leven is inbegrepen in Anno 1800 Seizoenpas Jaar 3. Je krijgt er ook Docklands en Tourist Season bij, die zich respectievelijk richten op het verbeteren van de commerciële activiteiten van het dokdistrict en het stimuleren van het toerisme in je steden. Maar voor je overweegt Anno 1800 te kopen door onze prijsvergelijker te bezoeken en het tegen de beste prijs te vinden, moedigen we je aan het de komende week gratis uit te proberen. Anno 1800 is tot 6 september verkrijgbaar in de Epic Games Store en Ubisoft Connect.

  • Fyra Frost

    From the days of MTG tournaments coverage to all things gaming, I am interested in the latest games and gadgets, because a girl never can have enough of them!

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen ×

antwoord answering the message of

500 karakters over

Rewards event evil west
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief