Instant Gaming EU
 
 

Arrowhead vertraagt het tempo van Helldivers 2 updates

Arrowhead vertraagt het tempo van Helldivers 2 updates

Helldivers 2 werd de sensatie van het jaar en een van de meest succesvolle coöperatieve multiplayer-ervaringen van de afgelopen jaren, maar verdween ook bijna onder een golf van negatieve kritieken nadat Sony had besloten om pc-spelers te dwingen een PSN-account aan te maken. Arrowhead Game Studios is erin geslaagd om het spel aan de top te houden en het heeft momenteel een grote spelersgroep die regelmatig strijdt voor democratie in het hele melkwegstelsel.

Over het algemeen heeft het spel een groot aantal balans- en verbeteringswijzigingen ondergaan die gepaard gingen met nieuwe content en extra functies in de vorm van nieuwe wapens, nieuwe vijanden en meer. In feite heeft Arrowhead gekozen voor een veel ambitieuzer stappenplan na de lancering na het zien van het enorme succes van de game, en de studio heeft hard gewerkt om dit vol te houden. De studio is echter van plan om het tempo te verlagen.

Het rustig aan doen

Helldivers 2 heeft nu een stabiele spelersbasis die de ergste situaties heeft doorstaan en de studio is zelfverzekerd genoeg om de tijd te nemen om dingen goed te doen. Arrowhead CEO Johan Pilestedt heeft dit onlangs bevestigd via Discord.

 

"We want to take some more time for this one and potentially between future patches since we feel cadence has probably been a bit too high to be able to maintain the quality standard we want and you deserve. Patching a lot can easily disrupt work flow and takes more resources than you might think; it needs planning, implementing, monitoring, possible tweaking in hotfixes etc. For this one we prefer to stretch it out a little, hopefully with a good result."

 

Het is de moeite waard om op te merken dat Helldivers 2 een dynamische ervaring levert die Arrowhead ter plekke aanpast om het spannend te houden. Het toevoegen van extra content heeft een enorme impact op de balans en dat moet goed worden ingeschat. De ervaring aantrekkelijk en bevredigend houden is geen gemakkelijke taak en een langzamer tempo in de updates zou de studio meer tijd moeten geven om een stapje terug te doen, adem te halen en naar het hele plaatje te kijken voordat er belangrijke veranderingen worden doorgevoerd.

Hoe dan ook, als je Helldivers 2 op dit moment speelt, kun je er zeker van zijn dat het spel de best mogelijke ervaring blijft bieden. Vergeet niet dat onze prijsvergelijker de beste bron van goedkope Helldivers 2 PC codes is als je je wilt onderdompelen in deze spannende ervaring en wilt vechten om Super Earth en de democratie te verdedigen.

25.22€
Helldivers 2
Helldivers 2
  • Categorieën : Actie
  • Uitgever : Sony Interactive Entertainment
  • Ontwikkelaar : Arrowhead Game Studios
  • Modus : Solo, Co-op
  • Verschijningsdatum : 8 februari 2024
  • Categorieën : Actie
  • Uitgever : Sony Interactive Entertainment
  • Ontwikkelaar : Arrowhead Game Studios
  • Modus : Co-op
  • Verschijningsdatum : 8 februari 2024
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief