Instant Gaming EU
 
 

Assassin's Creed Valhalla komende inhoud onthuld

Assassin's Creed Valhalla komende inhoud onthuld

De avonturen van Eivor hebben de protagonist van Assassin's Creed Valhalla in staat gesteld plaatsen te verkennen die vrij ver van de nederzetting van zijn stam liggen. Wrath of the Druids nam Eivor mee op een zwerftocht door Ierland om een druïdencultus te onderzoeken, en The Siege of Paris bood spelers de kans om deel te nemen aan een van de meest kritieke veldslagen in de 9e eeuw. Beide DLC breidde de inhoud in Assassin's Creed Valhalla uit, maar Ubisoft heeft sinds de release van het spel ook extra gratis inhoud uitgebracht. Dat gebeurde in de vorm van seizoensevenementen, nieuwe in-game activiteiten, en inhoudsupdates voor het spel. Maar de ontwikkelaar is van plan nog meer te blijven toevoegen, en heeft zojuist de routekaart voor de komende maanden onthuld.

 


Assassin's Creed Valhalla krijgt morgen een nieuwe spelupdate, die een nieuwe activiteit bevat die The Tombs of the Fallen heet. Er is nog niet veel gespecificeerd over de mechaniek ervan, maar maak je klaar om enkele oude tombes te verkennen om beloningen in het spel te claimen. De toevoegingen van morgen worden gevolgd door een gratis tijdelijk evenement. Het Festival van Oskoreia loopt van 11 november tot 2 december, en het is een Noorse versie van The Wild Hunt. Een tweede titelupdate komt nog voor het einde van het jaar, maar Ubisoft heeft nog niets gezegd over het soort toevoegingen dat die naar Assassin's Creed Valhalla zal brengen.

 

 

De Franse ontwikkelaar doet er alles aan om het nieuwste deel in de Assassin's Creed serie fris te houden met frequente updates en toevoegingen. We hopen dat de derde grote DLC voor Assassin's Creed Valhalla niet te lang op zich laat wachten, maar het spel biedt genoeg om je intussen bezig te houden. Als je nog in de schoenen van een Viking rover moet stappen, vergelijk dan gerust de spelprijzen en vind de beste prijs om Assassin's Creed Valhalla goedkoop te kopen met onze prijsvergelijker.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief