You are here
We also support
 
 
 
 

Verken het oude Brittannië met Assassin's Creed Valhalla Discovery Tour

Verken het oude Brittannië met Assassin's Creed Valhalla Discovery Tour
NEWS 15 sep. 2021 12:00

Geloof het of niet, videospelletjes kunnen meer zijn dan veel actie, spectaculaire visuele effecten, en spannende gevechten. Sommige kunnen zelfs als leermiddel gebruikt worden. Ubisoft heeft zo'n prestatie geleverd dankzij de historische nauwkeurigheid van de spellen in de Assassin's Creed serie, en de studio heeft de Discovery Tours ontwikkeld, een nieuwe manier om over de geschiedenis te leren. We kregen al de kans zo'n ervaring mee te maken in Assassin's Creed Odyssey en Assassin's Creed Origins. Hun Discovery Tours stelden ons in staat deel te nemen aan een interactieve reis om de historische oorsprong van Rome en Griekenland te onderzoeken. Het is een meeslepende ervaring die geprezen wordt om zijn educatieve waarde. Je kunt in interactie treden met de wereld om je heen om kennis op te doen over locaties, voorwerpen, en de manier van leven van oude beschavingen.

Assassin's Creed Valhalla volgt dezelfde weg als zijn voorgangers, en Ubisoft heeft aangekondigd dat de Discovery Tour: Viking Age volgende maand beschikbaar komt.

 

 

Het wordt een mooie gelegenheid voor wie zich wil verdiepen in de lore en tradities van de Vikingcultuur en de geschiedenis van Groot-Brittannië in de 9e eeuw wil ontdekken. De ontwikkelaars pakken de educatieve reis in dit nieuwe hoofdstuk anders aan, en je zult in staat zijn "step into the shoes of Viking and Anglo-Saxon characters from the time while living out their stories and adventures". 

Wanneer komt de Ontdekkingsreis?

Als je de wereld van het spel vanuit een ander gezichtspunt wilt verkennen, komt Discovery Tour: Viking Age lanceert als uitbreiding gratis voor alle Assassin's Creed Valhalla bezitters op 19 oktober. Een standalone versie van de tour zal op dezelfde datum te koop zijn. Ubisoft zal in de komende weken meer informatie over de komende ervaring onthullen. Als je natuurlijk ook van het originele spel wilt genieten en een groep Viking rovers wilt leiden terwijl ze een nederzetting op de kust van Engeland stichten, kun je de beste prijs vinden om Assassin's Creed Valhalla te kopen op of prijsvergelijker.

 

 

 

  • Fyra Frost

    From the days of MTG tournaments coverage to all things gaming, I am interested in the latest games and gadgets, because a girl never can have enough of them!

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen ×

antwoord answering the message of

500 karakters over

Rewards event evil west
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief