Kinguin october campaign COM + BG
 
 

Assassin's Creed Valhalla update voegt nieuwe puzzels toe aan het spel

Assassin's Creed Valhalla update voegt nieuwe puzzels toe aan het spel
NEWS27 sep. 2022 14:00

Ubisoft werkt al aan de nieuwe Assassin's Creed, maar de makers van de populaire serie zijn het laatste deel nog niet vergeten. Na het lanceren van hopen content voor Assassin's Creed Valhalla in de vorm van verschillende DLC's die zijn opgenomen in de Assassin's Creed Valhalla Season Pass, blijft Ubisoft het spel uitbreiden via gratis updates die nieuwigheden aan het spel toevoegen. Update 1.6.1 arriveert vandaag met tal van nieuwe toevoegingen, waaronder een nieuw nederzettingsgebouw en drie nieuwe kerkers in de Tombs of the Fallen.

Je kunt nu een Rune Forge bouwen in je nederzetting en die gebruiken om de perk van je uitrusting om te zetten in nieuwe runen. Als je ooit de eigenschappen van je uitrusting wilde veranderen om er extra effecten aan toe te kennen, komt dit nieuwe gebouw heel goed van pas. Je kunt de runen ook verkopen om veel geld te verdienen in het spel. 

Tijdens je laatste reis naar de Tombs of the Fallen verken je drie nieuwe kerkers vol puzzels waarmee je nog dieper in de lore van Assassin's Creed Valhalla kunt duiken.

 

 

Update 1.6.1 brengt ook de terugkeer van een seizoensgebonden evenement, het Oskoreia Festival. Je kunt van 20 oktober tot 10 november de Wild Hunt uitdagen en je nederzetting verdedigen tegen kwade geesten om exclusieve beloningen vrij te spelen. De patch pakt ook een reeks kleine bugs aan die nog in het spel zaten.

Assassin's Creed Valhalla biedt je de mogelijkheid om te leven als een Viking-invaller die zich aan de kust van Engeland vestigt. Als je de uitdaging wilt aangaan en je volk naar een toekomst van voorspoed wilt leiden, gebruik dan onze prijsvergelijker om je Assassin's Creed Valhalla code op elk moment te krijgen.

  • Fyra Frost Fyra Frost

    Van de berichtgeving over MTG-toernooien tot alles wat met gaming te maken heeft, ik ben geïnteresseerd in de nieuwste spellen en gadgets, want een meisje kan er nooit genoeg van hebben!

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

antwoordanswering the message of

500 karakters over

DLCompare Extension
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief