Instant Gaming EU
 
 

Assassin's Creed Valhalla - De Toorn van de Druïdes: lanceringstrailer beschikbaar

Assassin's Creed Valhalla - De Toorn van de Druïdes: lanceringstrailer beschikbaar

Het nieuwste avontuur in Ubisoft's populaire serie, Assassin's Creed Valhalla, kwam zes maanden geleden uit en heeft sindsdien de harten van de spelers veroverd met zijn spannende verhaal en gameplay. Het spel heeft al extra inhoud gekregen via gratis updates en evenementen van beperkte duur. Met de toevoeging van River Attacks, Yule Season, en meer recent Eostre Season en de laatste update in april met drie nieuwe vaardigheden, hebben de spelers geen tijd gehad om zich te vervelen. Maar voor wie meer wil, heeft Ubisoft drie komende uitbreidingen voor Assassin's Creed Valhalla klaarliggen, die nog voor de release van het spel werden aangekondigd.

De eerste daarvan, De Toorn van de Druïdes, zou oorspronkelijk op 29 april verschijnen maar werd verschoven naar 13 mei. Spelers die er naar hebben uitgekeken kunnen het morgen spelen, maar intussen kun je de lanceringstrailer bekijken en meer te weten komen over wat je in deze eerste uitbreiding kunt verwachten.

 

 

De Toorn van de Druïdes neemt je mee van Engeland naar Ierland om een oude druïden sekte te ontdekken, de Children of Danu, waarvan de leden angst en chaos verspreiden over de koninkrijken. Je zult ze moeten onderzoeken om hun mysteries te ontrafelen terwijl je probeert de verschillende koninkrijken te verenigen. Maar dit zal geen gemakkelijke taak zijn, want elk van hen zal zijn eigen belangen boven alles verdedigen.

De Toorn van de Druïdes is vanaf middernacht te downloaden, en de uitbreiding is zowel verkrijgbaar als onderdeel van de Assassin's Creed Valhalla Season Pass als afzonderlijk. Wil je de beste prijs vinden voor Assassin's Creed Valhalla en de uitbreidingen, ga dan naar onze prijsvergelijker.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief