Baldur's Gate III kondigt zijn Physical Deluxe Edition aan

Baldur's Gate III kondigt zijn Physical Deluxe Edition aan

De grootste hit van 2023 is niemand minder dan Baldur's Gate III voor een behoorlijk aantal spelers. Het is ook hard op weg om de meest bekroonde game te worden met 8 nominaties voor The Game Awards in verschillende categorieën, waaronder Game of the Year, Best Multiplayer Game, Best Role Playing Game, Best Performance, Best Score and Music, Best Narrative, Best Community Support en Best Game Direction. Het valt niet te ontkennen dat Larian Studios een van de beste role-playing games aller tijden heeft gemaakt en een game die een plaats verdient in elke videogamebibliotheek.

Baldur's Gate III heeft een belachelijk aantal exemplaren verkocht op de pc en PlayStation 5, en de legende zal snel groeien als het spel volgende maand wordt uitgebracht op Xbox consoles. Larian heeft bevestigd dat het de exacte datum zal onthullen tijdens The Game Awards, dus het zal na 7 december zijn. Maar als je onze prijsvergelijker nog moet gebruiken om je goedkope Baldur's Gate III CD key te kopen of als je een grote fan van het spel bent die het niet erg vindt om een fysieke versie vol extra content te krijgen, dan is vandaag je geluksdag. De studio heeft zojuist aangekondigd Baldur's Gate III Deluxe Edition volgend jaar uit te brengen voor alle platforms.

Alleen voor de fans

Baldur's Gate III Deluxe Edition is een fysieke doos met een exemplaar van het spel voor het platform van je keuze (PC, Xbox of PlayStation) en een overvloed aan goodies. Deze omvatten 32 stickers, een Mind Flayer poster, 2 patches, een World Map, 3 discs met de originele soundtrack en een Special Edition Box die eruitziet als een boek. Deze editie is een no-brainer voor de fans van Baldur's Gate III, want het biedt genoeg items om op hun bureaublad te zetten terwijl ze hun favoriete avontuur spelen.

 

Baldur's Gate III Deluxe Edition

 

De populariteit van Baldur's Gate III blijft toenemen naarmate de tijd verstrijkt en hoewel er stemmen opgaan die vragen om port-launch content heeft Larian al verklaard dat het iets is dat gecompliceerd zou worden. In ieder geval zorgt de hoge herspeelbaarheid van het spel met zijn vertakkende verhaallijn voor vele uren speelplezier. Natuurlijk kun je onze prijsvergelijker in de gaten houden voor de beste deals voor Baldur's Gate III Deluxe Edition wanneer deze beschikbaar is, maar vergeet niet dat deze verschilt van de Digital Deluxe Edition.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief