Baldur's Gate III introduceert een nieuwe antagonist

Baldur's Gate III introduceert een nieuwe antagonist

Spelers die de Baldur's Gate-serie hebben gevolgd, weten dat de gelijknamige stad altijd complex is geweest als het gaat om haar bestuurders. Baldur's Gate is een zeer belangrijke plaats in het scenario van de Forgotten Realms en heeft in de loop der jaren aan relevantie gewonnen. Daarom hebben veel facties en individuen de positie van gouverneur van de stad begeerd. In Baldur's Gate III is er een nieuwe figuur opgestaan als beschermer van de stad en ontwikkelaar Larian Studios introduceert hem in een nieuwe video die ons ook een kijkje gunt in het labyrint van de politiek van de stad.

 

 

Een heerser met een voorliefde voor mechanisch speelgoed

Lord Enver Gortash is een ambitieuze man en de schepper van de Steel Watchers. Deze mechanische automaten zijn belast met de bescherming van Baldur's Gate, maar niets is zo eenvoudig als het lijkt in Baldur's Gate III. In het spel word je meegesleurd in een angstaanjagende machtsstrijd waarin vele facties een geheime agenda hebben, en jouw acties zullen de toekomst van de stad bepalen. Misschien zou de Heer niet zo'n probleem zijn als je je geen zorgen hoefde te maken over de parasiet die je hersenen opeet, maar je zult al snel merken dat je je handen vol hebt.

Net als in de vorige spellen in de serie zal het verhaal in Baldurs Gate III vol wendingen zitten, waardoor het naast de spannende nieuwe gameplaymechanieken een van de belangrijkste redenen wordt om het spel te spelen. Hoewel Larian geen BioWare is, staat de studio bekend om zijn werk aan opmerkelijke RPG's als Divinity: Original Sin II. Je kunt in Baldur's Gate III een meeslepend en spannend verhaal verwachten dat je vele uren aan het scherm gekluisterd houdt.

Vergeet niet dat je het spel al kunt pre-orderen op PlayStation 5 en PC. Een Xbox-versie is in de maak en we weten nog niet of die klaar zal zijn voor de release op 31 augustus. In elk geval kun je de beste deals voor Baldur's Gate III codes vinden met onze prijsvergelijker.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief