Banishers: Ghosts of New Eden stelt liefde tegenover moraal

Banishers: Ghosts of New Eden stelt liefde tegenover moraal

Don't Nod, ontwikkelaar van Banishers: Ghosts of New Eden, heeft een talent voor het maken van meeslepende avonturen met een diep verhaal waarin spelers voor moeilijke morele keuzes komen te staan. Het vakmanschap van de studio werd breed gedemonstreerd met titels als Remember Me en Life is Strange. Nu heb je een nieuwe kans om je onder te dompelen in een andere creatie van Don't Nod met Banishers: Ghosts of New Eden. Het spel is net op tijd uitgebracht om Lover's Day te vieren. In de kern is het een gepassioneerd en intens liefdesverhaal dat complexer is dan het in het begin lijkt.

Liefde voorbij de dood

In Banishers: Ghosts of New Eden speel je als een koppel wiens roeping het is om de wereld te bevrijden van bovennatuurlijke bedreigingen. Anthea en Red zijn begonnen aan een missie om de geesten en bovennatuurlijke monsters te vernietigen die rondspoken in het land van de kolonistenkolonie New Eden, die momenteel onder een vloek gebukt gaat. Ze hebben genoeg hulpmiddelen tot hun beschikking, waaronder krachtige wapens en Banishers: Ghosts of New Eden bevat spannende gevechten die je vaardigheden op de proef zullen stellen. Het verhaal is echter complexer dan het lijkt, want Anthea sterft en wordt wat ze nog meer haat, een geest. De geliefden bevinden zich op een moreel kruispunt dat hun weg door het verhaal zal bepalen. Red zou Anthea weer tot leven kunnen wekken, maar dat zou het opofferen van onschuldige zielen betekenen en volledig indruisen tegen hun principes en hun manier van leven.

 

 

In Banishers: Ghosts of New Eden komen spookachtige mensen, geesten, speurwerk, moreel moeilijke keuzes en spannende actie samen voor een unieke ervaring. Elke spookachtige schurk waarmee je te maken krijgt, is een compleet andere zaak die je moet onderzoeken voordat je beslist wat je gaat doen. Je onderliggende motivaties sturen je voortgang door een verhaal dat vol zit met moreel grijze beslissingen in een reis waarin liefde en dood hand in hand gaan.

Als je je wilt onderdompelen in dit diepgaande en complexe liefdesverhaal, gebruik dan gerust onze prijsvergelijker om te kijken wat de beste kortingen zijn om vandaag nog een Banishers: Ghosts of New Eden spelcode te kopen.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief