Instant Gaming EU
 
 

Banishers: Ghosts of New Eden brengt een nieuwe gameplaytrailer uit

Banishers: Ghosts of New Eden brengt een nieuwe gameplaytrailer uit

Banishers: Ghosts of New Eden is een avonturenvideogame van de makers van Life is Strange en Vampyr. Afkomstig van Don't Nod, kun je een meeslepend verhaal verwachten waarin je beslissingen van grote betekenis zijn voor je voortgang. In het spel kruip je in de huid van een stel Bannishers, Antea Duarte en Red mac Raith, die op een missie zijn om het gebied te bevrijden van de vloek van rondspokende geesten.

Helaas sterft Antea en wordt ze veranderd in wat ze het meest veracht, een geest, en dit eist een zware tol van Red. Hij moet kiezen tussen het vinden van een manier om zein geliefde weer tot leven te wekken, koste wat het kost, of doorgaan met zijn plicht als Bannisher en haar achterlaten.

Een verhaal vol actie

Banishers: Ghost of New Eden biedt meer dan een spannend verhaal en zit ook boordevol actie. Je kunt een eerste blik werpen op de gameplay in een gloednieuwe video waarin de actie-gebaseerde gevechten van het spel worden getoond. Zowel Red als Anthea hebben exclusieve vaardigheden die je goed kunt gebruiken tijdens gevechten. Red kan verschillende wapens gebruiken om zijn tegenstanders snel af te maken en met zijn aanval kan hij een speciale vaardigheid opladen die verwoestende schade aanricht. Anthea's spirituele krachten bieden het paar nieuwe middelen om te verkennen en kunnen ook worden gebruikt om gebiedseffectaanvallen uit te voeren tijdens gevechten.

 

 

In Banishers: Ghosts of New Eden hebben je keuzes ook effect in gevechten. Het spel heeft verschillende vaardigheidsbomen voor elk personage waarmee je hun vaardigheden op verschillende manieren kunt ontwikkelen, waardoor je verschillende strategieën kunt gebruiken in gevechten. Door tijdens gevechten in een oogwenk tussen Red en Anthea te wisselen, vergroot je je spelmogelijkheden exponentieel.

De release van Banishers: Ghosts of New Eden staat gepland voor 13 februari op Xbox Series X, PlayStation 5 en pc. Je kunt de beste deals voor Banishers: Ghosts of New Eden codes vinden met onze prijsvergelijker en het spel vandaag nog preorderen als je dit unieke avontuur niet wilt missen.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief