Instant Gaming EU
 
 

Jouw keuzes zijn belangrijk in Banishers: Ghosts of New Eden

Jouw keuzes zijn belangrijk in Banishers: Ghosts of New Eden

Het lijkt erop dat Banishers: Ghosts of New Eden niet het typische spel van Don't Nod is. De Franse studio heeft een lange geschiedenis van spellen met een diep verhaal waarin je met je beslissingen door een complex labyrint van emoties navigeert naarmate het verhaal vordert. Titels als Tell Me Why en Life is Strange hebben de studio populair gemaakt bij mensen die op zoek zijn naar een dergelijke ervaring, maar Don't Nod heeft zich ook in andere genres begeven. Vampyr neigt bijvoorbeeld naar actie en plaatst je in de schoenen van een dokter die in een bloeddorstige vampier is veranderd.

De aankondiging van Banishers: Ghosts of New Eden lieten de fans van de creatie van de studio met veel twijfels achter over wat voor soort spel het zou worden. Sindsdien zijn er echter veel details over het spel onthuld. De gameplayvideo die tijdens The Game Awards is onthuld, laat zien dat de game actie zal combineren met een uitstekend verhaal om een unieke ervaring te leveren die veel dieper gaat dan je zou denken. In Banishers: Ghosts of New Eden sluit je je aan bij Anthea en Red terwijl ze de stad New Eden proberen te bevrijden van bovennatuurlijke bedreigingen. Het oplossen van mysteries en het vechten tegen geesten zijn slechts een deel van een avontuur dat ook het emotionele verhaal vertelt van twee geliefden die door het lot verenigd zijn.

Liefde voorbij de dood

In Banishers: Ghosts of New Eden stierf Anthea tijdens de laatste opdracht van het spokenjagerskoppel. Nu ze is veranderd in wat ze het meest haat, zullen ze moeten beslissen of ze hun eed volgen of op zoek gaan naar alternatieve manieren om Anthea terug te brengen, zelfs als dat betekent dat ze grenzen moeten overschrijden die ze nooit voor mogelijk hadden gehouden. Banishers: Ghosts of New Eden is als een gelaagd RPG-avontuur waarin elke beslissing die je neemt nieuwe paden opent die het verhaal radicaal kunnen veranderen, precies zoals je zou verwachten van een spel van Don't Nod.

 

 

Met zijn indrukwekkende graphics en unieke verhaallijn belooft Banishers: Ghosts of New Eden een van de eerste hits van 2024 worden. De release van het spel staat gepland voor 13 februari 2024, op de Xbox Series X/S, PlayStation 5 en pc. Zoals gewoonlijk kun je hier de beste prijzen vinden om een goedkope Banishers: Ghosts of New Eden CD key te kopen met onze prijsvergelijker vóór de release als je dit avontuur niet wilt missen.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief