Banishers: Ghosts of New Eden krijgt een spannende verhaaltrailer

Banishers: Ghosts of New Eden krijgt een spannende verhaaltrailer

Uitgever Focus Entertainment en ontwikkelaar DON'T NOD onthullen met trots een nieuwe trailer voor hun aankomende game Banishers: Ghosts of New Eden, dat op 13 februari 2024 in de schappen ligt. De trailer geeft een kijkje in de fascinerende wereld van Banishers en de cruciale relatie tussen Antea Duarte en Red mac Raith. De preview versterkt de dynamische, veelbelovende gameplay boordevol actie en een bovennatuurlijke verhaallijn vol liefde, leven, dood en opoffering.

In Banishers: Ghosts of New Eden stap je in de schoenen van Antea Duarte en Red mac Raith, experts in het jagen op geesten. Ze wagen zich in New Eden met de bedoeling mensen te helpen, maar de dingen nemen een dramatische wending wanneer Antea het slachtoffer wordt van een brute aanval en verandert in een van de geesten waarop ze jaagde. Red moet een moeilijke keuze maken tussen hun belofte om de levenden te beschermen tegen griezelige geesten of de harde realiteit onder ogen zien dat Antea nu een geest is.

 

 

De game neemt spelers mee in een emotionele achtbaan die alleen de vertellers van DON'T NOD kunnen maken, zoals te zien is in titels als Life is Strange en Jusant. Spelers moeten moeilijke keuzes maken op het gebied van liefde, opoffering en het nakomen van verplichtingen. De beslissingen draaien om wie je moet redden - de levenden of degene die je dierbaar is.

Je verkent ook New Eden, een rijk vol bovennatuurlijke wezens en eeuwenoude geheimen. Gebruik de speciale krachten van Antea en de diverse wapens van Red om de onrustige zielen te bevrijden die een ravage aanrichten. Terwijl je geheimen onthult, nieuwe locaties doorkruist en intrigerende personages tegenkomt, ligt het lot van deze mensen in jouw handen.

Volgens sommige spelers die een Banishers: Ghosts of New Eden demo speelden, zeiden velen dat de gameplay sterk lijkt op God of War, met een meer afgemeten en ritmische actiestijl, anders dan de razernij van een hack 'n slash of het langzame en bestraffende tempo van een soulslike. De personages in het spel hebben een uitrusting, een skill tree en een crafting-systeem. De naadloze uitwisseling tussen Antea en Red maakt gevechten ongelooflijk vloeiend en dynamisch, waardoor het scala aan mogelijkheden wordt uitgebreid.

Banishers: Ghosts of New Eden ligt op 13 februari 2024 in de schappen en is verkrijgbaar voor PlayStation 5, Xbox Series X|S en pc. Voor de die-hard liefhebbers is er een speciale editie genaamd de Red Echoes Edition. Deze wordt geleverd met een nostalgisch dagboek gevuld met de herinneringen van Red, een inktschrijfset, de game op het platform van je voorkeur en wat downloadbare bonuscontent genaamd de Wanderer Set. Kijk in onze prijsvergelijker voor de goedkoopste CD Key deals voor Banishers: Ghosts of New Eden en begin aan een reis vol liefde en opoffering.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief