Bekijk 9 minuten gameplay van Deathloop

Bekijk 9 minuten gameplay van Deathloop

Zoals we je een paar dagen geleden in een vorig artikel vertelden, zou Deathloop de ster worden van de State of Play die gisteren plaatsvond. We konden meer over het spel ontdekken in een nieuwe video die 9 minuten gameplay laat zien, becommentarieerd door de ontwikkelaars van het spel. De video dient als introductie tot het spel en toont ook veel van de mechanieken, maar richt zich specifiek op een van de doelwitten die je in Deathloop zult moeten uitschakelen: Aleksis Dorsey, "De Wolf". 

Zoals we al wisten, keert Colt telkens als hij er niet in slaagt de tijdlus die hem op een eiland gevangen houdt te doorbreken door een aantal specifieke doelwitten uit de weg te ruimen, terug naar het begin van de dag. Met de kennis die je bij eerdere pogingen opdeed kun je een betere strategie bedenken en uiteindelijk je doel bereiken. Zoals we in de video kunnen zien, heeft Colt een uitgebreid arsenaal aan wapens en gadgets tot zijn beschikking, waaronder geweren, kleefgranaten, en zelfs een soort grijphaak waarmee hij kan teleporteren. Ook kan hij wat Residuum verzamelen, een element dat je kunt gebruiken om je arsenaal, vaardigheden en favoriete uitrustingsstukken tussen lussen op te slaan.

 

 

De video dient ook om je eraan te herinneren dat Colt niet alleen zal zijn in dit avontuur. Een andere sluipmoordenares, Julianna genaamd, zal hem koste wat kost proberen tegen te houden, en ze zal bestuurd worden door de AI of door een andere speler in een multiplayer spel. Ons personage zal in het spel ook een heel eigenaardige relatie hebben met zijn nemesis, want ze zullen beiden gedurende het hele spel via de radio met elkaar converseren. Het lijkt erop dat je met iedereen zou kunnen chatten als je lang genoeg in een tijdlus gevangen zit.

De jongens van Arkane Studios hebben gebruik gemaakt van al hun ervaring met Dishonored om in Deathloop te maken wat een tamelijk chaotische en spannende ervaring lijkt. De lancering van het spel is gepland voor de 14 september, exclusief voor Pc en PlayStation 5..

6.68€
Deathloop
Deathloop
  • Officiële website : Deathloop
  • Categorieën : Actie , Avontuur
  • Uitgever : Bethesda Softworks
  • Ontwikkelaar : Arkane Studios
  • Modus : Solo, Multiplayer
  • Verschijningsdatum : 13 september 2021
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief