Deathloop is weer uitgesteld

Deathloop is weer uitgesteld

Het werd tijdens de E3 2019 met enthousiasme ontvangen met een trailer vol kleuren en muziek, een Tarantino film waardig. Deathloop is het nieuwe kindje van de studio Arkane uit Lyon, die verantwoordelijk is voor de Dishonored serie, Prey en Wolfenstein: Youngblood. Tijdens het Playstation evenement in juni 2020 konden we meer over het spel ontdekken, en leerden we dat Deathloop tijdelijk een jaar exclusief op de Playstation 5 zou zijn.

Hoewel de release oorspronkelijk was aangekondigd voor eind 2020, werd Deathloop teruggeschoven naar de lente van 2021 en het zou over iets meer dan een maand verschijnen, op 21 mei. Maar het lijkt erop dat dat niet doorgaat, want de lancering is opnieuw uitgesteld.

We hebben de beslissing genomen om de release van DEATHLOOP uit te stellen tot 14 september 2021.

We willen de kwaliteit en de ambities die ons team voor DEATHLOOP heeft behouden, en er tegelijk voor zorgen dat iedereen bij Arkane gezond en veilig blijft. Deze extra tijd zal ons in staat stellen ons doel te bereiken: een leuke, originele en gedenkwaardige spelervaring creëren.

We verontschuldigen ons voor het langere wachten en danken jullie voor jullie vriendelijkheid en enthousiasme. Het zijn de spelers die onze creativiteit en ons werk voeden. We kijken er naar uit jullie binnenkort meer over DEATHLOOP te vertellen!

 

 

De aankondiging op de officiële website van het spel komt als droevig nieuws voor alle spelers die hebben uitgekeken naar het spelen van Deathloop. Maar aan dit soort situaties raken we gewend, niet alleen door de pandemie maar ook door wat we bijna het "Cyberpunk 2077 effect" kunnen noemen.

Eén ding is zeker, het maakt niet uit wanneer Deathloop uitkomt, je kunt het altijd tegen de beste prijs vinden in onze prijsvergelijker.

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

antwoordanswering the message of

500 karakters over

3.84€
Deathloop
Deathloop
  • Officiële website : Deathloop
  • Categorieën : Actie , Avontuur
  • Uitgever : Bethesda Softworks
  • Ontwikkelaar : Arkane Studios
  • Modus : Solo, Multiplayer
  • Verschijningsdatum : 13 september 2021
Dompel jezelf onder in de wereld van Stargate: Timekeepers, waar strategie en mysterie samenkomen in epische gevechten. Klaar voor de tijdmissie? De poorten roepen.
DLCompare Extension
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief