De PS Store lekt de releasedatum van Deathloop

De PS Store lekt de releasedatum van Deathloop

Voor het eerst onthuld op de E3 2019 met een trailer die doet denken aan de films van Quentin Tarantino, was Deathloop oorspronkelijk bedoeld om later dit jaar uit te komen.

Dit lanceervenster worde afgelopen juni onthuld, samen met de gameplay van Deathloop op Sony's Playstation 5 Games Conference, een van de vele online evenementen die afgelopen zomer werden gehouden. Maar we hoorden later dat het spel eindelijk zou worden uitgesteld. De oorzaak was de extra moeilijkheid om Deathloop op afstand te ontwikkelen vanwege de COVID-pandemie. Arkane kondigde geen specifieke datum aan en gaf aan dat het spel uiteindelijk in het tweede kwartaal van 2021 zou worden lanceeren.

Gelukkig hebben we vandaag meer informatie dankzij Playstation Store. De releasedatum van Deathloop is uitgelekt in de New Zeland PS Store, waar het spel als beschikbaar werd getoond op 21 mei 2021. Hoewel de informatie niet van Arkane of Bethesda komt, is de PS Store relatief betrouwbare, dus de datum is waarschijnlijk niet verkeerd.

 


Daarnaast hebben we geleerd dat Deathloop een Deluxe Edition zal hebben en dat deze naast het basisspel de volgende bonussen zal bevatten:

 

  • Unique weapon: Gravedigger Transtar
  • Unique weapon: Anti-wealth Tribunal
  • Unique weapon: .44 karat cannon
  • Trouble-Party appearance for Colt
  • Femme fatale appearance for Julianna
  • Two charms (on-equip effects)
  • Game soundtrack

Daarom kunnen we volgend jaar in het voorjaar eindelijk het volgende spel van de makers van de Dishonored-serie spelen. Deathloop is een actie-avonturenspel met Colt, een moordenaar die vastzit in een tijdlus op Blackreef Island. Om de lus te doorbreken en te ontsnappen, moet hij acht doelwitten in één dag doden. Als hij dat niet doet, wordt de dag gereset en moet hij het vanaf het begin proberen. Hij zal zijn kennis van de vorige pogingen behouden, maar hij is ook het doelwit van Julianna Blake, een andere moordenaar die de integriteit van de lus wil behouden en niet zal aarzelen om hem te doden.

  • Fyra Frost Fyra Frost

    Van de berichtgeving over MTG-toernooien tot alles wat met gaming te maken heeft, ik ben geïnteresseerd in de nieuwste spellen en gadgets, want een meisje kan er nooit genoeg van hebben!

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

antwoordanswering the message of

500 karakters over

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief