You are here
We also support
 
 
 
 

Deathloop krijgt nieuwe toegankelijkheidsopties

Deathloop krijgt nieuwe toegankelijkheidsopties
NEWS 13 mei 2022 15:00

Tijdlussen zijn een steeds terugkerend thema in videospelletjes, en het wordt met veel succes gebruikt in allerlei genres. Titels als Loop Hero of Returnal gebruiken tijdlus-mechanieken om totaal verschillende ervaringen op te leveren. Maar als er een spel is dat van je verlangt dat je vooruit denkt en probeert voordeel te halen uit het opgesloten zitten in een tijdlus, dan is dat Deathloop. Arkane Studios avontuur plaatst je in de schoenen van een huurmoordenaar die gevangen zit in een tijdlus met verschillende van zijn doelwitten en een andere huurmoordenaar die hem uit de weg wil ruimen. Het resultaat van zo'n explosieve combinatie is een unieke gameplay ervaring waarin leren van elk van je fouten de enige manier is om te ontsnappen uit een eindeloze cyclus van dood en opleving.

Game Update 3

Deathloop is een spel vol actie dat tot nu toe de aandacht van veel spelers heeft getrokken, maar Arkane Studios blijft het spel oppoetsen en verbeteren met updates die nieuwe functies toevoegen en de gameplay verbeteren. De nieuwste van deze updates brengt een aantal kleine fixes en een heleboel nieuwe toegankelijkheidsfuncties naar Deathloop, waaronder aanpassingsmogelijkheden voor UI en HUD, nieuwe gameplay en moeilijkheidsinstellingen, en meer. 

 

 

Game Update 3 voegt ook een nieuwe Fotomodus aan Deathloop toe. Je kunt er de camera mee aanpassen, wisselen tussen Colt en Julianna, en zelfs hun wapens en outfits veranderen om de perfecte opname te verkrijgen.

Als je meer details wilt weten over alle veranderingen die in deze patch worden geïntroduceerd, kijk dan gerust in de officiële patch notes voor Game Update 3. Als je het spel nog moet ontdekken, kun je onze prijsvergelijker gebruiken om de beste aanbiedingen voor videospellen te vinden en je Deathloop PC code tegen de beste prijs te krijgen.

  • Fyra Frost

    From the days of MTG tournaments coverage to all things gaming, I am interested in the latest games and gadgets, because a girl never can have enough of them!

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen ×

antwoord answering the message of

500 karakters over

Reward event Saints Row
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief