You are here
We also support
 
 
 
 

Deathloop wordt de ster van de volgende State of Play

Deathloop wordt de ster van de volgende State of Play
NEWS 6 jul. 2021 16:30

De afgelopen dagen waren er geruchten die wezen naar deze week als de week die door Sony is uitgekozen voor de viering van zijn volgende State of Play. Of je nu een PlayStation 5 of een PlayStation 4 bezit, het is voor jou een van de interessantste evenementen van het jaar, want het toont de spellen en nieuwigheden die in de komende maanden naar Sony's platforms komen. Deze keer waren de geruchten waar, en Sony heeft zojuist bevestigd dat de nieuwe State of Play zal plaatsvinden op donderdag 8 juli om 14 uur PT. Het zal ongeveer 30 minuten duren en als je geïnteresseerd bent in Deathloop mag je het niet missen, want het wordt de hoofdrolspeler van deze State of Play.

Het komende multiplayer spel van Arcane Studios en Bethesda staat al een tijdje in de belangstelling omdat het nogal originele gameplay mechanieken zal introduceren. De hoofdpersoon van Deathloop is een assassin die vastzit in een tijdlus die hem gevangen houdt in een eiland. De enige manier om daaruit te ontsnappen is je te ontdoen van een aantal doelwitten, maar dat zal niet zo gemakkelijk zijn als het klinkt want er is een andere assassin die je probeert neer te halen. Telkens als je sterft of je doel niet bereikt wordt de dag gereset en begin je weer van voor af aan, maar je behoudt je herinneringen. Daarom moet je gebruik maken van de kennis die je hebt opgedaan en je zetten vooruit plannen tot je een strategie kunt bedenken en uitvoeren waarmee je uit de lus kunt ontsnappen.

 

 

Natuurlijk zal Deathloop niet het enige spel zijn dat in de State of Play aanwezig is, maar volgens Sony hoef je geen informatie te verwachten over een van de grote titels die naar PlayStation consoles komen, waaronder de nieuwe God of War en Horizon Forbidden West. We zijn er echter zeker van dat er tijdens het evenement enkele verrassingen zullen zijn, en we zullen je er tegen het eind van de week over vertellen.

  • Fyra Frost

    From the days of MTG tournaments coverage to all things gaming, I am interested in the latest games and gadgets, because a girl never can have enough of them!

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen ×

antwoord answering the message of

500 karakters over

Rewards event evil west
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief