Instant Gaming EU
 
 

Bethesda heeft ambitieuze plannen voor Fallout 76

Bethesda heeft ambitieuze plannen voor Fallout 76

Fallout 76 is een van die spellen die een vreemde reis hebben doorgemaakt sinds de release. Bij de lancering wist het niet veel spelers te overtuigen omdat het zich afspeelde in een wereld die alleen bevolkt werd door spelers. In de loop der jaren is het spel geëvolueerd tot iets totaal anders dankzij een reeks gratis updates en uitbreidingen. Het spel biedt nu een spannende ervaring en er zijn meer dan 17 miljoen exemplaren van verkocht, wat bewijst dat het mogelijk is om beter te worden met genoeg inspanning. Bethesda belooft nu veel nieuwe content uit te brengen om het spel uit te breiden, zes jaar nadat het voor het eerst te spelen was.

Fallout zal altijd Fallout blijven

Een van de grootste attracties van Fallout 76 is de setting. Hoewel het spel een aanzienlijk andere ervaring biedt dan Fallout 4, valt niet te ontkennen dat het proberen te overleven en te gedijen in een post-apocalyptische woestenij iets is waar veel spelers van houden. Bethesda is nu van plan om de ervaring te verbeteren met de toevoeging van nog meer extra content. Atlantic City - America's Playground komt volgend voorjaar met nieuwe functies en een missie waarin spelers het opnemen tegen de duivel van Jersey. Nieuwe gebieden om te verkennen en verhaalgedreven missies maken een uitbreiding compleet die spelers een tijdje bezig zal houden.

 

 

Spelers van Fallout 76 kunnen later volgend jaar ook nieuwe gebieden verkennen. Bethesda opent de verkenningstocht naar het bosrijke hartland van Shenandoah. Nieuwe quests en beloningen wachten op degenen die dapper genoeg zijn om het nieuwe gebied te verkennen. Natuurlijk zullen er volgend jaar tal van seizoensgebonden evenementen zijn, allemaal met exclusieve beloningen die je kunt vrijspelen.

Met deze toevoegingen en meer zal Fallout 76 zeker nog een jaar lang een favoriet van de fans blijven. Zoals gewoonlijk kun je onze prijsvergelijker gebruiken om de beste deals voor Fallout 76 CD keys te bekijken als je je nog moet onderdompelen in deze post-apocalyptische overlevingservaring.

0.05€
Fallout 76
Fallout 76
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief