BG PPC IG EN
 
 

Fallout 76 zal je je wereld laten aanpassen

Fallout 76 zal je je wereld laten aanpassen

Bethesda heeft veel veranderd aan Fallout 76 sinds het in 2018 verscheen en is erin geslaagd het spel voor de meeste spelers tot een veel completere ervaring te maken. De toevoeging van meer gameplay modes, NPC's, en tal van andere nieuwe functies heeft bijgedragen aan een spel dat een spannender ervaring biedt met zeer bevredigende gameplay voor iedereen die zich wil onderdompelen in het post-apocalyptische universum van Fallout 76. Maar het lijkt erop dat de ontwikkelaars nog meer dingen voor ons in petto hebben en een nieuwe gratis update voor het spel gaat de spelers de gelegenheid geven om het soort of ervaring dat ze willen beleven bij het spelen van het spel aan te passen. 

Bethesda heeft Fallout Worlds aangekondigd, een nieuwe functie voor Fallout 76 die twee nieuwe gameplay modes toevoegt. Aan de ene kant zijn Public Worlds een roterende reeks aangepaste servers die voor alle spelers beschikbaar zijn en waar ze onder heel specifieke instellingen spelen voor een unieke ervaring. Sommige daarvan zullen maar een beperkte tijd beschikbaar zijn. Anderzijds zullen Custom Worlds actieve Fallout 1e leden in staat stellen privé servers te maken en de instellingen ervan aan te passen om hun eigen gepersonaliseerde avontuurlijke wereld te creëren. Het scala aan variabelen dat je bij de lancering kunt aanpassen zal vrij breed zijn, zodat je de moeilijkheidsgraad, beperkingen en zelfs fysica kunt veranderen. Natuurlijk zul je het plezier met andere spelers kunnen delen door ze uit te nodigen, en het maakt niet uit of ze geen Fallout 1e lidmaatschap hebben.

 

 

Fallout Worlds is al beschikbaar voor Fallout 76 spelers op de Public Test Servers, maar het duurt nog even voor het live gaat, vermoedelijk in september. Als je natuurlijk nog moet ontdekken wat het spel te bieden heeft en op zoek bent naar een spannend multiplayer avontuur in een post-apocalyptische omgeving, kun je de beste prijs om Fallout 76 te kopen vinden in onze prijsvergelijker.

6.68€
Fallout 76
Fallout 76
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief