BG PPC IG EN
 
 

Fallout 76's nieuwste update voegt legendarische crafting toe

Fallout 76's nieuwste update voegt legendarische crafting toe

Bethesda blijft inhoud toevoegen aan Fallout 76. Onlangs zagen we de toevoeging van de Brotherhood of Steel als factie, samen met een verhaallijn en nieuwe missies die je in staat stelden met ze om te gaan. Deze rechtschapen krijgers zijn een van de machtigste facties in de wereld van Fallout 76 dankzij hun geavanceerde technologie, die hen in staat stelt power armor en energiewapens te gebruiken. Het is geen verrassing dat ze dan de favoriet van de fans zijn.  Maar al degenen die met de Steel Dawn update in het verhaal van de Brotherhood of Steel waren ondergedompeld, wachtten op de ontknoping ervan, die nu beschikbaar is dankzij de nieuwste update die Bethesda net gisteren uitbracht.

Steel Regin, de update 28 voor Fallout 76, maakt een einde aan het verhaal van de Broederschap van Staal, en geeft speciale beloningen aan de spelers die erin slagen de questline te voltooien. Het is echter niet de enige grote toevoeging die deze update aan het spel heeft gebracht. Een gloednieuw Legendary Crafting systeem is in Fallout 76 ingevoerd, en spelers kunnen nu hun voorwerpen verbeteren om ze krachtiger te maken of zelfs hun stats rerollen door een paar nieuwe materialen te gebruiken: Legendary Cores en Legendary Modules. 

 

 

 

Als je op zoek was naar een nieuw avontuur maar geen zin hebt in de Brotherhood of Steel, is K.D. Inkwell terug in een nieuw avontuur dat haar in een dystopische toekomst werpt waar een groep dolfijn-mens-hybriden de wereld probeert te veroveren. Update 28 brengt nog tal van andere kleine veranderingen en verbeteringen in Fallout 76, en je kunt ze allemaal bekijken in de officiële patch notes.

Ben je een fan van de Fallout serie of wil je je verdiepen in een post-apocalyptisch universum waar mensen worstelen om te overleven, dan biedt Fallout 76 je een behoorlijk spannende ervaring, en je vindt het tegen de beste prijs in onze prijsvergelijker.

6.68€
Fallout 76
Fallout 76
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief