BG PPC IG EN
 
 

Dit is de routekaart van Fallout 76 voor 2021

Dit is de routekaart van Fallout 76 voor 2021

Wie Fallout 76 al vanaf dag één speelt, heeft het spel al heel wat zien veranderen. Bethesda heeft goed werk geleverd door extra inhoud toe te voegen die heeft bijgedragen aan het fris houden van hun actie-rollenspel terwijl de gameplay werd verbeterd. Nuclear Winter was de eerste spelveranderende toevoeging, maar die is gevolgd door Wastelanders, en meer recent Steel Dawn, die meer missies, NPC's, en mogelijkheden hebben gebracht om het universum van het spel uit te breiden. Maar als je denkt dat je alles in Appalachia al verkend hebt staat je een verrassing te wachten, want Bethesda heeft de Fallout 76 routekaart voor 2021 onthuld en het lijkt erop dat ze heel wat in petto hebben voor het spel.

Vanaf deze lente zien Fallout 76 spelers de komst van een gratis update die meer slots voor C.A.M.P. en S.P.E.C.I.A.L. loadouts zal bevatten. Een paar maanden later, in de zomer, komt het verhaal van de Steel Brotherhood tot een einde in een episch avontuur en de mogelijkheid om je eigen legendarische power armor vrij te spelen. In de herfst komen er enkele veranderingen wat betreft privé-servers, hoewel daarover nog geen details zijn gespecificeerd. Tenslotte komt er tegen het eind van het jaar een nieuwe seizoensgebeurtenis, en worden er 4 Star legendaries aan Fallout 76 toegevoegd. Als overleven in Appalachia al niet moeilijk genoeg is, komen er ook nog enkele bezoekers uit de ruimte die de zaken nog interessanter zullen maken.

 

 

Meer details over al die nieuwigheden worden in de komende weken onthuld, maar de aankondiging bewijst dat Bethesda Fallout 76 niet vergeet. Als je op zoek bent naar een spannende multiplayer ervaring in een post-apocalyptische wereld vol gevaarlijke gemuteerde wezens, moet je het spel eens proberen. Zoals gewoonlijk kun je het altijd tegen de beste prijs vinden in onze prijsvergelijker.

4.00€
Fallout 76
Fallout 76
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief