Fallout 76 Steel Dawn update gaat volgende maand live

Fallout 76 Steel Dawn update gaat volgende maand live

We spraken er een paar weken geleden over. Fallout 76 ontvangt een gratis update die veel nieuwe content aan het spel zal toevoegen. Steel Dawn brengt een fan-favoriete factie in Fallout 76, de Brotherhood of Steel, rechtvaardige kerels gekleed in power armor die gebruik maken van de meest geavanceerde technologie die ze kunnen verzamelen om de orde te herstellen en de maatschappij weer op te bouwen. Hun grootste belang is het herstellen en behouden van elke vorm van verloren gegane technologie en deze zo goed mogelijk te gebruiken om hun invloed en hun boodschap uit te breiden. Ze zullen niet aarzelen als ze tegenstanders moeten verpletteren om hun missie te bereiken. Bethesda heeft een nieuwe video uitgebracht om de Brotherhood of Steel te introduceren en het geeft je inzicht in hun bedoelingen en verhaal.

Onder leiding van Paladin Leila Rahmani is een groep soldaten uit Californië gearriveerd om een basis te vestigen en hun invloed en controle over Appalachia te verspreiden en je krijgt de kans om je bij hun rangen aan te sluiten. Hoewel het vrij zeker is dat de indrukwekkende technologie die de Brotherhood of Steel bezit veel spelers zal aantrekken, of ze nu hun visie delen of niet, zal de toevoeging van een nieuwe concurrent aan het permanente gevecht om de overmacht en het land dat in het Wasteland wordt gevoerd een behoorlijke impact hebben. Veel andere facties zullen ze als een enorme bedreiging voor hun positie zien en ze zullen zeker een zet tegen hen doen.

 

 

Maar de Steel Dawn update voegt ook andere nieuwe functies toe aan Fallout 76. Wanneer de update op 1 december beschikbaar is, heb je toegang tot talrijke cosmetische artikelen om je personage te personaliseren, en kun je nieuwe ondergrondse accommodaties opzetten en inrichten, gescheiden van je hoofd C.A.M.P., die als alternatieve uitvalsbasis zullen dienen in de Appalachian Mountains.

0.06€
Fallout 76
Fallout 76
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief