Eneba COM
 
 

Bezoek Haven Springs in Life Is Strange: True Colors

Bezoek Haven Springs in Life Is Strange: True Colors

De spellen in de Life Is Strange serie staan bekend om hun meeslepende verhaalvertelling en een heel bijzondere benadering van het verhaal van bepaalde personen die bijzondere krachten hebben. Maxine Caulfield kan de tijd terugspoelen in Life is Strange, Daniel Diaz heeft latente telekinetische krachten in Life is Strange 2, enzovoort, maar de serie richt zich niet specifiek op deze vreemde krachten en in plaats daarvan zijn ze een vehikel om een grootse verhaallijn af te leveren die gebaseerd is op de keuzes van de speler. Life is Strange: True Colors, het volgende deel in de serie, volgt wat dat betreft hetzelfde stramien als zijn voorgangers en volgt het verhaal van Alex Chen, een meisje dat in staat is de sterke emoties van andere mensen waar te nemen en te manipuleren. In plaats van een gave beschouwt Alex deze kracht als een vloek die haar leven nogal negatief beïnvloed heeft, maar nadat haar broer bij een vreemd ongeluk om het leven komt, wordt haar kracht de sleutel om uit te zoeken wat er met hem gebeurd is en wat de geheimen zijn van het stadje waar ze woont.

Haven Springs, is maar een klein stadje in Colorado, maar als je je verdiept in de wereld van Life of Strange: True Colors ontdek je dat de bewoners veel geheimen verbergen. Ontwikkelaar Deck Nine heeft een nieuwe video gepubliceerd die ons een eerste voorproefje geeft van het schilderachtige stadje dat in de bergen ligt.

 

 

Natuurlijk lijkt Haven Springs een idyllisch plaatsje waar iedereen graag zou willen wonen, maar zodra Alex dankzij haar krachten in de ware emoties van de mensen begint te graven, is het vrij zeker dat het mooie oppervlak een paar rotte appels verbergt. Hoe het ook zij, om meer te weten te komen zullen we moeten wachten tot Life is Strange: True Colors op 10 september verkrijgbaar is voor PC, Xbox One, PS4, PS5, en Xbox Series X/S.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief