BG PPC IG EN
 
 

Life Is Strange: True Colors zal een leuke verrassing brengen

Life Is Strange: True Colors zal een leuke verrassing brengen

De spellen in de Life Is Strange serie bieden de spelers een heel bijzondere visie op de wereld door het verhaal van verschillende individuen die bijzondere krachten bezitten. Deze serie episodische grafische avonturen zijn favoriet geworden bij de fans met hun diepe verhaal en een gameplay die zich richt op dialogen en het oplossen van puzzels om een spannend verhaal te leveren dat zich niet onthoudt van het praten over gevoelige thema's. De bovennatuurlijke krachten van de protagonisten worden gebruikt als een manier om elk van de spellen in de serie uniek te maken, met specifieke spelmechanismen die de spelers in staat stellen de stroom van het spel te controleren. Het resultaat is dat Life Is Strange, Life Is Strange: Before the Storm, The Adventures of Captain Spirit, en Life Is Strange 2 hebben zich verzekerd van een enorm aantal fans, die nu wachten op de release van de nieuwe titel in de serie, Life is Strange: True Colors.

Ter gelegenheid van E3 2021 heeft Square Enix een nieuwe video gepubliceerd die ons meer te weten laat komen over de hoofdpersoon van Life Is Strange: True Colors, Alex Chen, een jonge vrouw wier Empathy bovennatuurlijke gave "haar in staat stelt de sterke emoties van anderen te ervaren, te absorberen en te beïnvloeden - die ze ziet als laaiende, gekleurde aura's". om de vreemde dood van haar broer bij een ongeluk te onderzoeken, zal Alex gebruik moeten maken van haar kracht om de waarheid aan het licht te brengen.

 

 

De nieuwe video van Life Is Strange: True Colors is vergezeld gegaan van de bevestiging van de verschijningsdatum. Het spel verschijnt op 10 september voor PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, en Series X/S. Maar er is meer. De geremasterde versies van Life Is Strange en Life Is Strange: Before the Storm komen op 30 september als onderdeel van de Life Is Strange Remastered Collection. Ze zullen verbeterde graphics bevatten, waaronder "sterk verbeterde karakteranimatie met behulp van volledige gezichtsmocap prestaties". Als je de serie nog moet ontdekken, biedt Life Is Strange: True Colors Ultimate Edition je als bonus toegang tot de Life Is Strange Remastered Collection.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief