Instant Gaming EU
 
 

Life is Strange: True Colors krijgt een releasedatum op Switch

Life is Strange: True Colors krijgt een releasedatum op Switch

Ontwikkelaar Dontnod Entertainment heeft ons gewend aan een diepgaande verhalende ervaring in hun spellen. De spellen in de Life is Strange serie hebben altijd een hoofdpersoon met een of andere bijzondere kracht. De studio gebruikt dat als excuus om een complexe en spannende verhaallijn te maken over sociale interacties, persoonlijke groei, en de vreugden en narigheden van het leven. Dit soort verhalende ervaring schept een meeslepende sfeer die de speler boeit en aan het scherm gekluisterd houdt. Dat is de reden waarom het nieuwste deel in de serie, Life is Strange: True Colors zo veel fans heeft. De release van het spel vond deze zomer plaats, en het werd snel een succes op PlayStation en Xbox spelcomputers en PC. Square Enix beloofde dat het spel ook op Nintendo Switch zou verschijnen, maar kort daarna wisten we dat het was uitgesteld zonder een aanwijzing te krijgen over een nieuwe releasedatum.

 

 

Wanneer is de verschijningsdatum?

Het heeft even geduurd, maar we hebben eindelijk een verschijningsdatum voor Life is Strange: True Colors op Nintendo's hybride spelcomputer. Het vierde deel in de Life is Strange serie is op 7 december 2022 beschikbaar voor Nintendo Switch bezitters.

Life is Strange: True Colors volgt een nieuwe hoofdpersoon, Alex Chen. Ze is een meisje met een bijzondere kracht die haar in staat stelt emoties van andere mensen te ervaren en ze als kleuren te zien. Ze komt aan in Haven Springs, een idyllisch stadje in Colorado, om haar broer Gabe te ontmoeten. Kort na aankomst zal Gabe bij een ongeluk om het leven komen, maar Alex denkt dat er iets vreemds aan de hand is, en ze zal haar kracht gebruiken om de waarheid over zijn dood te ontsluieren.

Als je je zoals gewoonlijk wilt verdiepen in het bovennatuurlijke universum van de Life is Strange serie, kun je Life is Strange: True Colors tegen de beste prijs in onze prijsvergelijker.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief