Instant Gaming EU
 
 

Biomutant heeft eindelijk een releasedatum

Biomutant heeft eindelijk een releasedatum

Het is alweer vier jaar geleden dat we in een verbluffende video konden kijken naar een vreemd wezen dat tegen een enorm monster vecht. THQ Nordic publiceerde de eerste filmische video van Biomutant in de zomer van 2027 en sindsdien hebben we de gelegenheid gehad meer enkele gameplay video's te bekijken om meer dingen te ontdekken over dit aanstaande videospel dat beschreven wordt als een "post-apocalyptische kung-fu fabel".

Hoewel er nog veel details over het spel onthuld moeten worden, weten we al wel dat Biomutant een episch avontuur is dat ons meeneemt op een reis door een wereld die geteisterd wordt door een plaag. Om haar te redden zullen we de verschillende Tribes die er over verspreid zijn moeten verenigen en een manier vinden om de Levensboom te herstellen. De hoofdpersoon van het spel is een knaagdierachtig wezen dat in staat is te muteren om zijn lichaam aan meerdere situaties aan te passen en te vechten met allerlei wapens en flitsende martial arts bewegingen. Biomutant zal je een enorme open wereld ter beschikking stellen om te verkennen en het bevat een crafting systeem, dat je totale vrijheid geeft bij het kiezen van de uitrusting die je in je avontuur zult gebruiken.

 

 

Eén belangrijk detail over Biomutant moest nog onthuld worden. In een eerder artikel voorzagen we dat het spel waarschijnlijk zeer binnenkort zou verschijnen en we hadden ons niet vergist. THQ Nordic heeft eindelijk onthuld dat Biomutant op 25 mei 2021 uitkomt voor PC, PlayStation 4, en Xbox One. We kunnen ook verwachten dat er in de weken voor de lancering nog heel wat meer informatie over het spel wordt onthuld, dus het is waarschijnlijk dat we nog meer video's kunnen bekijken waarin andere aspecten van het spel worden belicht en misschien ook wat meer over het verhaal in het spel.

Als je, zoals gewoonlijk, op elk moment de beste prijs wilt vinden om Biomutant te kopen, hoef je alleen maar onze vergelijker te bezoeken.

6.51€
BIOMUTANT
BIOMUTANT
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief