BG PPC IG EN
 
 

Leer elk detail over Biomutant

Leer elk detail over Biomutant

Biomutant werd voor het eerst onthuld in augustus 2017 en de release is nu aanstaande. Het spel bleef lange tijd in de schaduw en het werd beschreven als een Kung Fu fabel die zich afspeelt in een post-apocalyptische wereld. Er is meer informatie onthuld nu de verschijningsdatum dichterbij komt, en het open-wereld actie RPG is minder dan een week verwijderd. Het komt op 25 mei voor PC, Playstation 4, en Xbox One.

We hebben de gelegenheid gehad een paar video's te bekijken, die elk een specifiek aspect van Biomutant belichten en presenteren, waaronder de wereld, de gameplay en de gevechten, maar er zijn nog wat grijze gebieden. THQ Nordic maakt aan de vooravond van de release eindelijk alles duidelijk met een video van commentaar van Biomutant creative director Stefan Ljungqvist, die in detail vertelt over de ervaring die ons in het spel te wachten staat.

Hij begint met een vergelijking van het spel met andere titels. Qua structuur zou Biomutant in de buurt komen van The Legend of Zelda: Breath of the Wild, en een mengeling zijn van Ratchet and Clank, Devil May Cry, en Batman Arkham. Een zeer solide basis, inderdaad! Deze nieuwe video toont ook een gevarieerder scala aan landschappen dan we eerder hebben gezien.

 


Maar de kern van deze video gaat over enkele van Biomutant's functies, te beginnen met het aanpassingssysteem, dat zich uitstrekt tot het personage, maar ook tot de wapens en de uitrusting. Je zult niet alleen een mutant personage naar eigen inzicht kunnen maken, maar ook wapens die uit verschillende onderdelen bestaan. De video vertelt ook over de verschillende stammen die in het spel aanwezig zijn, zes in totaal. Drie ervan zullen een "licht aura" hebben en de andere drie een "duister aura", wat een andere manier is om hun afstemming op goed en kwaad te omschrijven. De spelers zullen bij het begin van het spel een van deze stammen als bondgenoot moeten kiezen, wat gevolgen heeft voor het verloop en het einde van het spel, hoewel het natuurlijk mogelijk is onderweg een andere te kiezen.

Tenslotte worden mutaties genoemd. Je personage in Biomutant zal verschillende soorten mutaties hebben die als speciale vermogens werken en zowel in gevechten als om de wereld te verkennen gebruikt kunnen worden. We krijgen in de video een korte glimp van enkele van deze mutaties, zoals de mogelijkheid om paddenstoelen te laten groeien en erop te springen, de kracht om elektriciteit te manipuleren, of zelfs levitatie. Stefan Ljungqvist gebruikt de X-Men om uit te leggen welke soorten mutaties we kunnen verwachten.

Al deze functies komen in Biomutant beschikbaar op 25 mei. Zoals gewoonlijk kun je, om het tegen de beste prijs te krijgen, altijd onze prijsvergelijker gebruiken.

6.14€
BIOMUTANT
BIOMUTANT
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief