Eneba COM
 
 

BIOMUTANT

  • PC
  • PS5
  • PS4
  • Switch
  • XboxOne
  • Xbox Series X
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Biomutant is een open-wereld avontuur in een postapocalyptische wereld die wordt geteisterd door een plaag die de Levensboom vernietigt. Jij bent een krijgskunstenaar en krijger die op een missie zit om te bewijzen dat je sterk genoeg bent om de verdeelde stammen die deze stervende wereld bevolken te verenigen in een poging de wereld te redden, of ze ten val te brengen en ze te veroordelen tot een onzekere toekomst. Naarmate het verhaal vordert, zullen jouw acties en beslissingen het lot van de Nieuwe Wereld bepalen.



    Biomutant hanteert een andere benadering van gevechten door vechtsporten te combineren met schiet- en mutantcapaciteiten voor een evoluerende en unieke gevechtservaring. De blootstelling aan biobesmetting en straling verandert je uiterlijk en muteert je, waardoor je buitengewone krachten en lichaamsaanpassingen krijgt die je kunt gebruiken in de strijd tegen vijanden. Door je speciale krachten te combineren met verschillende vechtstijlen en bewegingen die je tijdens je reis door de wereld van Biomutant zult leren, beschik je over tal van gevechtsopties. Van handwapens tot allerlei soorten geweren, je kunt ook gebruik maken van verschillende wapens die je kunt maken, aanpassen en upgraden met verschillende onderdelen. De combinatie van vechtsporten, wapens en mutantkrachten stelt je in staat om je eigen vechtstijl te creëren en constant te ontwikkelen naarmate je vordert in het spel. Deze keuzevrijheid strekt zich ook uit tot de uitrusting die je tijdens je reizen gebruikt. Zo kun je beschermende voorwerpen als gasmaskers, thermosbestendige kleding of verschillende soorten pantsers dragen om je te helpen overleven tijdens je verkenningstochten en je gevechten tegen biobesmette wezens.



    Als het verkennen van een gevaarlijke wereld vol dodelijke wezens terwijl je jezelf ontwikkelt en voortdurend je vechtstijl ontwikkelt jouw idee van plezier is, dan is Biomutant zeker jouw game.

    Lees verder

    Beste prijzen voor BIOMUTANT

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Download jouw spel op Switch met de Nintendo eShop

    Gebruik je PS5 code op het Playstation Network.

    Code voor PS5 om te activeren op Playstation Network.

    Code voor Xbox om te activeren op Xbox Live.

    Code voor Xbox te activeren op Xbox Live.

     

    Download jouw spel gratis via de verkoper of uitgever.

    Opmerkingen over BIOMUTANT

    Reign
    Reign
    23 jan. 2022 01:13on dlcompare.fr
    Jeu sympa sans exceller pour autant
    Leuk spel zonder uit te blinken
    Gollaruk
    Gollaruk
    13 jan. 2022 06:34on dlcompare.fr
    il doit être trop bien jouer comme jeu.
    het moet een te goed spel zijn.
    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief