Het release van Biomutant is bevestigd voor 2021

Het release van Biomutant is bevestigd voor 2021

Het is lang geleden dat we het antropomorfe knaagdier met de Biomutant in de hoofdrol hebben zien spelen in een gevecht tegen een gigantische vijand die hem met een enorme bom aan diggelen probeerde te slaan. THQ Nordic heeft een beetje laten zien wat het spel te bieden heeft in verschillende gameplay video's, maar de ontwikkeling van het spel lijkt veel langer te duren dan veel spelers hadden verwacht. Er is geen release datum in zicht voor de "post-apocalyptische Kung-Fu fabel", maar het laatste jaarverslag van de uitgever heeft wat licht geworpen op de Biomutant release datum sinds het spel verschijnt onder de geplande uitgaven voor het huidige boekjaar, dat eindigt op 31 maart 2021.

Hoewel dat niet noodzakelijkerwijs betekent dat het spel voor die datum beschikbaar zal zijn, zou het toch leuk zijn als dat zou gebeuren. De marketingcampagne van Biomutant is nog niet echt begonnen en we weten niet of drie maanden genoeg zijn om het spel voldoende tractie te geven om een succes te worden, vooral als we bedenken dat het spel al twee keer is uitgesteld en dat er veel spellen zijn waarvan de lancering is uitgesteld in 2020 en die in de komende maanden beschikbaar zullen komen.

 

 

Gelukkig is wat er tot nu toe van Biomutant is onthuld, genoeg geweest om de aandacht van veel spelers te trekken. De gameplaymechanismen, de gevechten vol actie, de angstaanjagende eindbazen en de uitgestrekte landschappen zien er zeker goed uit, en veel spelers zouden het spel graag zo snel mogelijk op de hand hebben. We hopen dat ontwikkelaar Experiment 101 en Nordic THQ zo snel mogelijk de releasedatum van Biomutant aankondigen, en als het vergezeld gaat van een speelbare demo die ons het spel laat ervaren, veel beter. Als dat gebeurt, vergeet dan niet dat je de beste prijs voor Biomutant kunt vinden op onze vergelijker.

  • Fyra Frost Fyra Frost

    Van de berichtgeving over MTG-toernooien tot alles wat met gaming te maken heeft, ik ben geïnteresseerd in de nieuwste spellen en gadgets, want een meisje kan er nooit genoeg van hebben!

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

antwoordanswering the message of

500 karakters over

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief