Eneba COM
 
 

Control krijgt een multiplayer spin-off

Control krijgt een multiplayer spin-off

De fans vanControl hebben onlangs heel goed nieuws gekregen. Remedy Entertainment werkt aan een vervolg op het populaire actie-avonturenspel, dat een multiplayer spel zal zijn dat gebaseerd is op het universum van het eerste spel. De ontwikkelaar heeft een overeenkomst gesloten met 505 Games voor de ontwikkeling van deze spin-off, die momenteel Project Condor heet. Het nieuws is bekend gemaakt via een publicatie op de officiële website van de ontwikkelaar, waar Game Director Mikael Kasurinen vertelt over de toekomst van de Control franchise.

 

"Control is first and foremost a world, a place for multitudes of stories, events, and characters. A place where unexpected, strange, and extraordinary things occur. We kicked it off with Jesse’s entry into the Oldest House, but there is more to this world. Oh, so much more."

 

De ontwikkelaar is vastbesloten een spannende ervaring te scheppen die de spelers in staat stelt zich in dit universum te verdiepen door Control te gebruiken als een introductie tot een veel grotere wereld. Project Condor is een multiplayer spin-off die uitkomt op PC; PlayStation 5 en Xbox Series X/S, en je kunt verwachten dat het wordt aangedreven door de Northlight grafische engine. De bedoeling is dat het spel coöperatieve online multiplayer voor maximaal vier personen en PvE inhoud bevat. Maar deze hernieuwde aandacht voor multiplayer is iets nieuws en de studio is nog aan het experimenteren en probeert uit te vinden wat de meest geschikte aanpak daarvoor is.

 

"We get that there is going to be skepticism about multiplayer. But I believe we can create shared experiences without compromising the unique DNA of who we are, or the stories we want to tell. Yes, we need to re-think our angles, our techniques, our mindset, but we see it as an exciting challenge: What would a Remedy multiplayer game look like?"

 

Het nogal lange bericht belicht een paar uitspraken die bij de fans grote vreugde hebben gewekt, vooral het feit dat er weer een Control spel komt dat een groter budget zal hebben. Hou je adem echter niet in met wachten op de release van het Control vervolg. Remedy heeft bevestigd dat het nog een hele tijd zal duren voor ze het project zelfs maar laten zien.

 

 

4.38€
Control
Control
  • Officiële website : Control
  • Categorieën : Actie , Avontuur
  • Uitgever : 505 games
  • Ontwikkelaar : Remedy Entertainment
  • Modus : Solo
  • Verschijningsdatum : 27 augustus 2020
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief