De nieuwe uitbreiding van Remnant 2 voegt het Invoker archetype toe

De nieuwe uitbreiding van Remnant 2 voegt het Invoker archetype toe

Remnant 2 was een van de grootste verrassingen die afgelopen zomer werd uitgebracht vanwege de spannende coöperatieve gameplaymechanieken. In het vervolg op Remnant: From the Ashes neemt het op tegen verschillende vijanden terwijl je een groot aantal verschillende dimensies verkent die je via portalen kunt bereiken. Als een van de laatste menselijke overlevenden in een post-apocalyptische wereld ben jij de enige hoop om de laatste overblijfselen van de menselijke beschaving te redden door de Root te stoppen, een ras van gevoelige planten dat het multiversum wil vernietigen. Gedetailleerde graphics en actie brachten dit third-person shooter-avontuur naar de top van de hitlijsten. Nadat het spel werd uitgebreid met een nieuwe DLC die een uitdagende bedreiging aan het spel toevoegde in The Awakened King, brengt ontwikkelaar Gunfire Games nu de tweede DLC voor Remnant 2 uit.

Welkom in een nieuw land

The Forgotten Kingdom is een nieuwe DLC voor Remnant 2 die je meeneemt naar een onontgonnen gebied in de wereld van Yaesha om je te verdiepen in de geheimen van een verloren stam. Een nieuw verhaal, nieuwe kerkers, nieuwe wapens en een gloednieuw archetype wachten op je in deze uitbreiding die op 23 april te spelen is. De interessantste toevoeging aan de uitbreiding is het nieuwe archetype, de Invoker. Deze meesters van de magie maken gebruik van de kracht van de natuur in Yaesha en kunnen deze gebruiken om vijanden schade toe te brengen en bondgenoten te genezen, terwijl ze zichzelf ook de kracht geven om hun vaardigheden vaker te gebruiken. Ze zullen een geweldige aanvulling zijn voor elke spelersgroep die de mysteries van The Forgotten Kingdom wil ontrafelen.

 

 

Remnant 2 biedt een spannend avontuur dat je kunt delen met andere vrienden terwijl je een uitgestrekt multiversum verkent dat bevolkt wordt door vijandige facties. Je kunt onze prijsvergelijker gebruiken om nu een goedkope Remnant 2 code te kopen en de beste deals te bekijken om The Forgotten Kingdom nog voor de release aan te schaffen.

16.81€
Remnant 2
Remnant 2
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief