Remnant 2 lanceert zijn eerste DLC

Remnant 2 lanceert zijn eerste DLC

Zoals we vorige week al vertelden, breidt Gunfire Games het universum van Remnant 2 eindelijk uit met nieuwe content. The Awakened King is een uitbreiding die een gloednieuwe wereld voor spelers introduceert om te verkennen, evenals een spannende verhaallijn. Als je je voeten op Losomn zet, reis je verder dan het Forlon Coast-gebied en ontdek je een overstroomde stad onder de gevolgen van verschrikkelijk weer. Daar kom je tegenover een waanzinnige koning te staan die uit zijn eeuwige sluimer is ontwaakt nadat hij was gecorrumpeerd door de Wortel.

Een nieuw avontuur

Gunfire Games heeft de lanceringstrailer van Remnant 2: The Awakened King vrijgegeven. Hierin zie je een aantal van de nieuwe vijanden die je in Losomn zult bestrijden en de krachten van de Ritualist, een gloednieuw archetype dat met de DLC aan het spel is toegevoegd. Natuurlijk voegt de uitbreiding ook nieuwe wapens en uitrusting toe die goed van pas zullen komen als je het opneemt tegen de bedreigingen die The Awakened King je voor de voeten werpt.

 

 

Net als bij andere archetypes in Remnant 2 moet je een bepaalde taak voltooien om de Ritualist vrij te spelen. In dit geval moet je een specifiek voorwerp vinden dat ergens in de uitbreiding verborgen ligt. Het nieuwe archetype beschikt over arcane krachten en unieke vaardigheden die je manier van spelen zullen veranderen.

Remnant 2 biedt je een uniek avontuur in een post-apocalyptisch universum dat je door meerdere werelden voert. Het vervolg op Remnant: From the Ashes behoort tot de beste van 2023. Met zijn frenetieke gevechten is het genomineerd voor Best Action Game bij de The Game Awards van dit jaar. Zoals gewoonlijk zijn Remnant 2: The Awakened King CD keys al verkrijgbaar tegen de beste prijs met onze prijsvergelijker als je je ervaring in het spel wilt uitbreiden.

16.81€
Remnant 2
Remnant 2
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief