Instant Gaming EU
 
 

De Awakened King komt naar Remnant 2

De Awakened King komt naar Remnant 2

Na het enorme succes van Remnant 2 als een van de multiplayer sensaties van deze zomer zal de game binnenkort weer het gesprek van de dag zijn. Gunfire Games en Gearbox Publishing hebben zojuist het eerste stuk content aangekondigd dat na de lancering naar de game komt. Het is volledige DLC met nieuwe zones om te verkennen, nieuwe vijanden en een spannend zijverhaal waarmee je nog dieper kunt duiken in het door de Wortel geïnfecteerde multiversum waarin deze populaire coöperatieve actie-RPG zich afspeelt.

Aanschouw de enige ware koning

The Awakened King is gloednieuwe DLC voor Remnant 2 die later deze maand beschikbaar komt. Spelers zullen het in een episch avontuur moeten opnemen tegen een nieuwe bedreiging, maar er worden ook allerlei nieuwigheden geïntroduceerd, zoals een nieuw archetype, nieuwe wapens en nieuwe soorten vijanden.

In The Awakened King reizen Remnant 2-spelers naar de wereld van Lossom om de gebeurtenissen rond de terugkeer van de koning te onderzoeken, een obscuur figuur die is ontwaakt uit een langdurige sluimer met zijn geest vergiftigd door de Wortel. Je zult niet alleen een land ontdekken dat door oorlog is verwoest, maar ook nieuwe bedreigingen tegenkomen. Natuurlijk zijn de beloningen groot als het je lukt om in leven te blijven en Losomn te veroveren.

 

 

The Awakened King verschijnt op 14 november en kun je los kopen of als onderdeel van een bundel met nog twee DLC's voor Remnant 2 in de toekomst. De toevoegingen in de DLC hebben invloed op de huidige meta van het spel en je zult de komende weken waarschijnlijk veel nieuwe builds zien verschijnen.

Als je niet weet waar het spel over gaat, maar wel op zoek bent naar een spannend RPG-avontuur met actievolle gevechten, bekijk dan onze prijsvergelijker om een goedkope Remnant 2 PC-sleutel te kopen en maak je klaar om je onder te dompelen in een van de beste ervaringen van 2023.

13.05€
Remnant 2
Remnant 2
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief