Instant Gaming EU
 
 

Je kunt Remnant 2 DLC spelen zonder het te kopen

Je kunt Remnant 2 DLC spelen zonder het te kopen

Remnant 2 is zo'n spel dat nog leuker is als je het samen met vrienden speelt. Sommige fans waren bezorgd over de mogelijkheden die de onlangs aangekondigde nieuwe DLC met zich mee zal brengen. In het geval van deze souls-achtige actie-RPG reis je naar verschillende angstaanjagende werelden als een van de laatste menselijke overlevenden. Met de nieuwe DLC, genaamd The Awakened King, kunnen spelers op verkenning gaan en proberen de balans te herstellen op een nieuwe locatie onder invloed van de Wortel. Een nieuwe verhaallijn, nieuwe vijanden om tegen te vechten en veel nieuwe wapens en uitrusting om te ontdekken zijn volgende week beschikbaar en Remnant 2-spelers kunnen niet wachten om zich onder te dompelen in de nieuwe content.

Maak je geen zorgen over het bezitten van de uitbreiding

Ontwikkelaar Gunfire Games heeft gekozen voor een nogal ongebruikelijke benadering van de manier waarop spelers de nieuwe content tot zich nemen. Meestal moet je een specifieke DLC bezitten om van de inhoud te kunnen genieten, maar bij Remnant 2 is dat niet het geval. Om de multiplayerervaring van degenen die de game bezitten niet te verstoren, staat de studio spelers toe om de content in The Awakened King in multiplayer te verkennen, zelfs als ze de uitbreiding niet bezitten, zolang ze gegroepeerd zijn met een vriend die de uitbreiding wel bezit. Je moet ook een exemplaar van de DLC bezitten om de voorwerpen te kunnen gebruiken die je krijgt tijdens je avonturen in de wereld van Lossom.

 

 

Met dat systeem hoef je je geen zorgen te maken dat je op enig moment in de multiplayer wordt uitgesloten van content in Remnant 2. Natuurlijk heb je er alle belang bij om een exemplaar van The Awakened King aan te schaffen als je toegang wilt tot alle nieuwe uitrusting en wapens die het aan het spel zal toevoegen.

The Awakened King DLC verschijnt volgende week dinsdag en voegt een nieuwe wereld toe om te verkennen en een nieuwe klasse waaruit spelers kunnen kiezen. De Ritualist maakt gebruik van duistere magie om verschillende condities toe te passen die alle vijanden hinderen en vernietigen die dwaas genoeg zijn om op hun pad te komen.

 

 

Zoals gewoonlijk kun je, als je een van de spannendste multiplayerervaringen van dit jaar nog moet ontdekken, nu al een goedkope Remnant 2 PC-code kopen met onze prijsvergelijker.

13.05€
Remnant 2
Remnant 2
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief