Remnant 2 krijgt eindelijk crossplay

Remnant 2 krijgt eindelijk crossplay

Remnant 2 was een van de interessantste spellen die afgelopen zomer zijn uitgebracht en het is gelukt om de aandacht van een grote community te trekken. Het vervolg op Remnant: From the Ashes verraste iedereen met zijn spannende coöperatieve gameplay, de vele opties om je personage op te bouwen en een spannende actie-gebaseerde gameplay die het al snel de bijnaam "Dark Souls met geweren" opleverde. Na het uitbrengen van de uitbreiding The Awakened King beloofde ontwikkelaar Gunfire Games ontbrekende functies aan het spel te blijven toevoegen. Een van deze beloftes was het toevoegen van cross-platform ondersteuning aan Remnant, zodat spelers op PC en consoles het plezier konden delen. Het heeft lang geduurd, maar de functie is eindelijk toegevoegd aan het spel.

 

 

Neem je vrienden mee als je wilt overleven

Remnant 2 speelt zich af in een post-apocalyptische wereld waar alleen een groep mensen overleeft. Entiteiten uit andere dimensies zijn onze wereld binnengedrongen via portalen, en diezelfde portalen zijn nu onze enige hoop op verlossing omdat ze ons in staat stellen tegen de indringers te vechten en hun universums te verkennen. Je kunt de survival shooter van Gunfire Games nu spelen met vrienden van andere platforms. Deze functie is toegevoegd in de nieuwste update voor de game, die ook een van de meest geprezen gameplaymodi voor beperkte tijd in Remnant 2 heeft teruggebracht: Aberration Domination. In dit speltype moet je het opnemen tegen een horde aberraties die door The Root zijn gestuurd om je te vernietigen. Als je ze verslaat, verzamel je speciale Corrupted Shards die je kunt gebruiken om krachtige versies van sommige wapens te maken.

Aberration Domination is tot 5 maart beschikbaar in Remnant 2, maar Gunfire Games heeft nog meer in petto. Een tweede DLC zal de volgende toevoeging aan het spel zijn en daar zullen we binnenkort meer over horen. Ondertussen blijft Remnant 2 een van de meest aanbevolen spellen van 2023 en biedt het je nu de mogelijkheid om te groeperen met je vrienden van andere platforms. Vergeet niet dat de beste deals voor Remnant 2 digitale codes altijd beschikbaar zijn met onze prijsvergelijker.

14.72€
Remnant 2
Remnant 2
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief