Instant Gaming EU
 
 

De Octopath Traveler-serie breidt uit naar nieuwe platforms

De Octopath Traveler-serie breidt uit naar nieuwe platforms

Octopath Traveler bracht het klassieke JRPG-genre terug naar de top met zijn gedetailleerde graphics en verbazingwekkende verhaal met meerdere verhaallijnen en hoofdpersonages. Het spel was meteen een hit toen het in 2018 werd uitgebracht voor Nintendo Switch, en stelde Square Enix in staat om te laten zien en te bevestigen dat het nog steeds een belangrijke referentie in het genre is. Later zou het spel ook op andere platforms worden uitgebracht, waaronder pc en Xbox One. Het zou logisch zijn geweest voor Octopath Traveler II om op dezelfde platforms uit te komen waar zijn voorganger zo succesvol was geweest, maar de game volgde een ander pad. Er werd dit keer gekozen voor Nintendo Switch, pc en PlayStation consoles, waardoor Xbox-spelers geen kans kregen om het vervolg op hun favoriete platform te spelen. Tot zover gaat het goed voor een serie die veel fans heeft, welk platform je ook bekijkt. Het lijkt er echter op dat het tijd wordt om alles in balans te brengen en Square Enix maakt de Octopath Traveler-serie eindelijk beschikbaar op de ontbrekende platforms.

Kies je favoriete platform en geniet van de serie

Verrassend genoeg heeft Square Enix, na de verkoop van drie miljoen exemplaren wereldwijd en zonder eerdere aankondiging, Octopath Traveler uitgebracht op PlayStation 4 en PlayStation 5. De volledige serie is te spelen op Sony's consoles met zijn retro graphics HD-2D en unieke verhaal. Octopath Traveler II is daarentegen uitgebracht op Xbox One en Xbox Series X/S. Daarom zijn beide games nu speelbaar op alle belangrijke spelplatforms.

 

 

Je kunt Octopath Traveler en Octopath Traveler II kopen op het platform van je keuze om je collectie compleet te maken als je al een van de titels hebt, maar degenen die de serie nog moeten ontdekken kunnen profiteren van een nieuwe bundel die beide games bevat en verkrijgbaar is op alle platforms. Onthoud in elk geval dat onze prijsvergelijker de beste bron van spelcodes voor Octopath Traveler en Octopath Traveler II is als je alles wilt ontdekken wat de serie te bieden heeft. Je ontdekt spannende en verweven verhalen die vorm geven aan een magische wereld vol interessante personages en spannende avonturen.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief