De Sims 4: Industrial Loft kit komt morgen

De Sims 4: Industrial Loft kit komt morgen

Het De Sims team was van plan om gedurende de hele zomer veel inhoud voor De Sims 4 spelers uit te brengen. Deze inhoud omvat gratis updates met in-game evenementen en, vooral, niet minder dan drie inhoudspakketten, het Interieurdesigner, het Binnenplaats oase Kit, en waarschijnlijk de belangrijkste toevoeging van de laatste paar maanden: Landelijk Leven

Maxis heeft niet veel informatie gegeven over de andere dingen die ze gepland hebben, maar we weten dat het team werkt aan verschillende veranderingen voor het basisspel, waaronder een herontwerp van de iconische families van het spel, zoals de Gothic, en dat ze De Sims 4 meer diepgang willen geven. Vorige week verscheen er een tweet op het officiële Sims account, waarin werd aangekondigd dat de zomer nog niet voorbij was. We vroegen ons af waar het over ging, want het Sims 4 team is nogal bekend met dit soort plagerijtjes. 

 


Vandaag hebben we het antwoord, en het gaat over een nieuwe kit, het nieuwe formaat voor het uitbrengen van inhoud voor De Sims 4. Het werd gisteren onthuld met een eenvoudige animatie: De Sims 4 Industrial Loft Kit komt morgen uit. De precieze inhoud van de DLC is nog niet onthuld, maar net als bij de andere kits moet het een beperkte set voorwerpen bevatten die op dit thema gebaseerd zijn, vergelijkbaar met de Landelijke keuken Kit. Je kunt een glimp opvangen van de voorwerpen die in de kit zitten in de beelden hieronder , die vergezeld gaan van de beschrijving van de kit: 

 

CURATE THE CONTEMPORARY – Trendy wood and steel frames give weight and character to this furniture collection for a comforting, warm aesthetic. Smaller features like sharp angles, wheels, and mesh mix and match neatly.

EXPOSE THE ELEMENTS – Metallic vents, piping, and lighting fixtures evoke a sense of history that melds with modernity. Make the most of the space with sliding double doors and large windows that fill it with light.

 

Bovendien is er vandaag ook een minipatch beschikbaar voor De Sims 4. Hij brengt een nieuw schilderij, Hair Vision, van kunstenaar Ohni Isle en een bugfix voor de trap. Onlangs werd onthuld dat een spelpakket binnenkort wordt bijgewerkt, maar het is op dit moment niet duidelijk welk. We zouden spoedig meer over die kwestie moeten weten.   

 

 

 

 

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

antwoordanswering the message of

500 karakters over

6.59€
The Sims 4
The Sims 4
Dive into the scorching sands of Assassin's Creed Mirage, where history becomes your weapon, and every hidden secret in the desert's labyrinth is a puzzle to solve. Get ready to embrace the shadows. Are you prepared for the challenge?
DLCompare Extension
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief