Instant Gaming EU
 
 

De Sims 4 Interieurdesigner Game Pack komt binnenkort

De Sims 4 Interieurdesigner Game Pack komt binnenkort

De dingen zijn zeker in beweging voor De Sims 4. Na het uitlekken van de Binnenplaats Oase Kit in de Microsoft Store, tien dagen geleden, hebben we de routekaart kunnen ontdekken betreffende de inhoud die deze zomer in het spel zal komen, en die zit vol verrassingen.

De routekaart loopt van mei tot juli en omvat de Binnenplaats Oase Kit, die sinds 18 mei beschikbaar is, en ook een evenement in verband met Pride maand, genaamd "Virtual Block Party", en een tweede evenement waarvan de aard op dit moment onbekend is. Het bevat ook drie updates voor het basisspel, een uitbreidingspakket dat ons "opnieuw in contact moet brengen met de natuur", en tenslotte een nieuw spelpakket, dat gisteren werd onthuld.

Dit spelpakket met de naam De Sims 4 Interieurdesigner Game Pack zal waarschijnlijk een must-have zijn voor alle spelers die vooral dol zijn op het bouwen van hun eigen huizen in het spel. Veel spelers hebben een voorkeur voor óf de gameplay óf de bouw, en sommigen spelen het spel zelfs door zich alleen op een van deze aspecten te richten, maar De Sims 4 Interieurdesigner Game Pack verbindt beide.

 


Het hart van dit spelpakket is de nieuwe Interieur Decorator carrière, waarmee je huizen van andere Sims kunt verbouwen en inrichten. Je zult rekening moeten houden met hun wensen, maar ook met hun budget, en met andere beperkingen. De wensen van de klanten zullen gevarieerd zijn, soms zelfs helemaal gek, maar het is jouw taak ze te bevredigen. Om dit te doen zul je tijd moeten besteden om ze te leren kennen en hun smaak te begrijpen, met het risico dat je ze teleurstelt en je reputatie schaadt als je niet aan hun verwachtingen voldoet. Als je je missie voltooid hebt, kun je een grote onthulling van je werk maken om indruk te maken op je klanten.

De Sims 4 Interieurdesigner Game Pack bevat een heleboel nieuwe voorwerpen, waarvan sommige waar spelers op hebben gewacht, waaronder modulaire meubels zoals dressoirs, rekken en configureerbare sofa's. Stapelbedden zijn verbeterd en er komen ook nieuwe bij. Twee nieuwe keukensets zitten ook in het pakket, samen met tal van andere meubels en decoratieve voorwerpen.

Al deze nieuwe inhoud komt op 1 juni beschikbaar voor De Sims 4 als onderdeel van De Sims 4 Interieurdesigner Game Pack.

6.19€
The Sims 4
The Sims 4
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief