De Sims 4 overtreft 70 miljoen spelers

De Sims 4 overtreft 70 miljoen spelers

Degenen die bekend zijn met de populairste levenssimulatie-ervaring zullen misschien niet verbaasd zijn als ze horen dat De Sims 4 een nieuwe mijlpaal heeft bereikt. Het is negen jaar geleden dat het spel uitkwam en het is nu het meest gespeelde spel in de franchise, wat iets heel belangrijks is als je bedenkt dat De Sims het spel is dat het genre heeft gemaakt tot wat het nu is. Meer dan 70 miljoen spelers hebben een personage gecreëerd in de wereld van De Sims 4

Betere cijfers dan ooit

De reden achter zo'n succes is de monetisatieverandering van het basisspel, dat spelers sinds oktober 2022 gratis kunnen downloaden en spelen. De populariteit van het spel is sindsdien exponentieel toegenomen, samen met de verkoop van extra inhoud in de vorm van verschillende soorten DLC. Als je bekend bent met De Sims 4, dan weet je al dat er talloze manieren zijn om de wereld van het spel uit te breiden met allerlei DLC die variëren van grote uitbreidingen tot Stuff Packs die draaien om een bepaald thema. De nieuwste, De Sims 4 Growing Together werd na de release vorige maand snel een bestseller, die alle andere tot nu toe uitgebrachte DLC overtrof. 

 

 

Zo'n stijging toont aan dat Maxis op de goede weg was toen het De Sims 4 free-to-play maakte, en het dient om de ontwikkelaar aan te moedigen door te gaan met het maken van nieuwe uitbreidingen voor het spel. Hoewel er spelers zijn die zich al een tijdje afvragen over de mogelijke ontwikkeling van een nieuw deel in de franchise, lijkt het erop dat De Sims 4 sterker is dan ooit, en het zal waarschijnlijk nog lang het vlaggenschip van de studio blijven.

Als je je wilt onderdompelen in de wereld van De Sims 4, is het basisspel gratis toegankelijk, en kun je met onze prijsvergelijker alle voor het spel beschikbare DLC voor de beste prijs vinden, inclusief een De Sims 4 Growing Together PC-key.

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

antwoordanswering the message of

500 karakters over

6.59€
The Sims 4
The Sims 4
Are you prepared to step onto the pitch in EA Sports FC 24, where victory is just a goal away and the thrill of the game knows no bounds? Get ready for the ultimate football experience. Are you up for the challenge?
DLCompare Extension
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief