Eneba COM
 
 

Er komt binnenkort een nieuw kit voor De Sims 4

Er komt binnenkort een nieuw kit voor De Sims 4

De Sims 4 blijft evolueren, meer dan zes jaar nadat het verscheen Ondanks de toenemende leeftijd en enkele geruchten over de opvolger, lijkt het er niet op dat De Sims 4 aan het eind van zijn leven is en de ontwikkelaars blijven regelmatig inhoud toevoegen via verschillende soorten packs, maar ook via gratis updates. De volgende die komt, en waarvan de verschijningsdatum nog onbekend is, zou verbeteringen moeten brengen aan twee afro kapsels, en verschillende haarkleuren toevoegen. Intussen hebben we wel wat informatie over komende inhoud in De Sims 4, dankzij de Microsoft Store.

 

 

De Sims spelers maakten onlangs kennis met een nieuw soort DLC, de Kits. Ze zijn te onderscheiden van Stuff Packs, want Kits zijn kleinere pakketten gebaseerd op een heel specifiek thema en kosten ook minder. De eerste drie pakketten in dit nieuwe formaat zijn Retro Outfit Kit, Alles Aan Kant Kit, en Landelijke Keuken Kit. Er werd aangekondigd dat er nog meer kits zouden komen, maar het thema van de volgende is bekend door een lek. Veel spelers merkten eind vorige week dat in de Microsoft Store een nieuwe kit was verschenen, genaamd Courtyard Oasis Kit.

Verander het centrum van het huis van je Sim in een weelderige, levendige ruimte die geïnspireerd is op de riads van Marokko met De Sims™ 4 Courtyard Oasis Kit*! Lounge rond de fontein, bewonder de decoratieve betegeling, en breng je gezin samen in absolute harmonie.

Dat was de beschrijving op de website voordat ze verwijderd werd, samen met een verschijningsdatum van 18 mei. Als je nog twijfelt aan de echtheid van dit lek, heeft het officiële Sims Twitter account een tweet geplaatst waarin, niet zonder een vleugje humor, bevestigd wordt dat De Sims 4 Courtyard Oasis Kit echt is, en dat we op 17 mei meer zouden moeten weten over extra inhoud die naar het spel komt. Het is waarschijnlijk dat ze na De Sims 4 Sneeuwpret de volgende uitbreiding zullen onthullen.

 

 

6.59€
The Sims 4
The Sims 4
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief