De Sims 4 - Landelijk Leven is de volgende expansion pack voor het spel

De Sims 4 - Landelijk Leven is de volgende expansion pack voor het spel

Tijdens de lente konden we ontdekken wat de Sims 4 ploeg deze zomer voor ons in petto had. Een paar weken geleden onthulden de ontwikkelaars een routekaart die ons een idee gaf van wat voor inhoud er deze zomer zou komen. We konden updates voor het basisspel vinden, een spelpakket, dat al beschikbaar is omdat het Interieurdesigner is, maar ook een nieuw expansion pack. En dat is precies waar we vandaag in geïnteresseerd zijn, want De Sims 4 - Landelijk Leven werd gisteren onthuld.

Zoals dat meestal gaat met De Sims 4, werden we getrakteerd op een eerste trailer die schetst wat het uitbreidingspakket zal bieden. Als de naam al doet vermoeden, zal De Sims 4 - Landelijk Leven je in staat stellen een heerlijk leven buitenshuis te leiden, in het kleine dorp Henford-on-Bagley. Deze uitbreiding zal ongetwijfeld de meeste Sims 4 spelers in verrukking brengen, want je sims kunnen er echte boeren mee worden. Het is een thema waar de spelers reikhalzend naar hebben uitgekeken, en we kunnen eindelijk een eerste blik werpen op wat Maxis ermee gedaan heeft.

 

 

Het eerste wat we in deze trailer kunnen opmerken is natuurlijk de aanwezigheid van boerderijdieren. In De Sims 4 - Landelijk Leven zijn verschillende diersoorten te zien, waaronder konijnen, kippen, lama's, koeien, vogels, en vossen. Je kunt gebruik maken van de hulpbronnen die deze dieren bieden, zoals eieren van kippen of melk van koeien, en ze tot je vrienden maken door ze snoepjes aan te bieden. Landbouw betekent planten. Je sims zullen hun land kunnen bewerken en reusachtige groenten oogsten, en zelfs meedoen aan wedstrijden op de Finchwick Fair. Het koken van nieuwe recepten met je eigen producten zal ook veel goedkoper worden.

Al deze nieuwe inhoud en meer is vanaf 22 juli verkrijgbaar op de PC, Playstation en Xbox consoles. Alle spelers die De Sims 4 - Landelijk Leven vóór 2 september kopen, krijgen verschillende bonusvoorwerpen, zoals een Pittoreske Pedaaltrapper, een Avontuurkabouter, en een Lichtboom. Zoals gewoonlijk kun je de beste prijzen om het spel te kopen vinden door onze prijsvergelijker te bezoeken.

  • Fyra Frost Fyra Frost

    Van de berichtgeving over MTG-toernooien tot alles wat met gaming te maken heeft, ik ben geïnteresseerd in de nieuwste spellen en gadgets, want een meisje kan er nooit genoeg van hebben!

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

antwoordanswering the message of

500 karakters over

Reward Event Travel to the world of Valisthea and do whatever it takes to save your homeland in Final Fantasy XVI - 72
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief