De volgende Baldur's Gate III patch wordt de grootste tot nu

De volgende Baldur's Gate III patch wordt de grootste tot nu

Het werd aangekondigd op de E3 2019, maar Baldur's Gate III is sinds 6 oktober in Early Access beschikbaar op de PC via Steam en Stadia. In dit geval is het Larian, aan wie we de Divinity serie te danken hebben, en niet langer BioWare, die de leiding heeft over de ontwikkeling, maar dat heeft niet verhinderd dat de fans van de serie, en meer in het algemeen van klassieke RPG, naar het spel uitkijken. Ook al is Baldur's Gate III nog niet af, toch wist het in de week van zijn Early Access release al meer dan een miljoen exemplaren te verkopen.

Er is nog een lange weg te gaan tot we toegang krijgen tot de definitieve versie van Baldur's Gate III, maar Larian lanceert regelmatig nieuwe updates voor het spel, waaruit blijkt dat ze hard werken om het af te maken. Ze hebben tot nu toe al drie belangrijke uitgebracht, en het lijkt erop dat de vierde in aantocht is. In een bericht op Steam zeiden ze zelfs dat het de grootste zou zijn die tot nu toe is uitgebracht. Maar dat is niet alles, ze kondigden ook een nieuwe editie aan van de Panel from Hell livestream, die op 17 februari om 19.00 uur CET zal plaatsvinden en waarin ze meer details zullen geven over de inhoud van de komende patch.

 

 

Na het succes van het live gestreamde evenement van vorig jaar, maakt het Panel from Hell zijn chaotische terugkeer. Met hoofdregelontwerper van Dungeons & Dragons Jeremy Crawford, creatief directeur Swen Vincke en gasten Nick Pechenin, David Walgrave en meer, belooft de stream van volgende week een kolossale verzameling nieuws en updates voor Baldur's Gate 3 te onthullen - waaronder de grootste patch note ooit gesmeed in de vurige krochten van Larian.

 

Larian heeft ook verduidelijkt dat, net als bij het verschijnen van de vorige patch, de Baldur's Gate III saves niet compatibel zullen zijn met patch 4, maar ze hebben een tutorial gepubliceerd die uitlegt hoe je op patch 3 verder kunt spelen en je oude save kunt bewaren. Je kunt het hier bekijken.

Het Panel from Hell zal beschikbaar zijn op de gebruikelijke platforms, namelijk YouTube, Twitch, en Steam. Om Baldur's Gate III tegen de beste prijs te vinden, hoef je natuurlijk alleen maar onze prijsvergelijker te bezoeken, wanneer je maar wilt.

Duik in de intense wereld van Helldivers 2, waar chaos en samenwerking elke strijd bepalen. Ben je klaar voor intense gevechten en samenwerking voor de overleving van de mensheid? De oorlog wacht.
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief