Eneba COM
 
 

Deep Rock Galactic: Survivor gaat Early Access in met zeer goede vibes

Deep Rock Galactic: Survivor gaat Early Access in met zeer goede vibes

De dwergen van Deep Rock Galactic hebben talloze avonturen beleefd tijdens mijnexpedities, maar Deep Rock Galactic: Survivor benadert de gameplay op een heel andere manier. De nieuwe game is een spin-off die de FPS-mechanica links laat liggen om een spannende roguelike autoshooter-ervaring te bieden die doet denken aan titels als Vampire Survivors. In Deep Rock Galactic: Survivor kruip je in de huid van een Dwerg die een grot verkent om grondstoffen te delven terwijl hij de permanente aanval van buitenaardse insecten overleeft. Het spel is net in Early Access uitgebracht via Steam en de reacties zijn overweldigend positief.

Boren, doden, ontsnappen

Deep Rock Galactic: Survivor laat je kiezen tussen vier verschillende Dwergen, die elk gespecialiseerd zijn in een bepaald vakgebied. Je begint je carrière als verkenner, maar naarmate je vordert in het spel speel je de klassen Engineer, Gunner en Driller vrij. Met hun unieke vaardigheden kun je het spel op verschillende manieren spelen, maar je kunt je prestaties tijdens het spelen verbeteren.

In Deep Rock Galactic: Survivor beweeg je je door een kaart en boor je door de rotsen om verschillende soorten grondstoffen te vinden. Je moet ook de aanvallen van insecten ontwijken die je voortdurend aanvallen en ze doden met je wapens. Als je ze doodt, laten ze ervaringsscherven vallen die je kunt verzamelen om een level omhoog te gaan, en elke keer dat dat gebeurt kun je kiezen uit drie upgrades van verschillende kwaliteit voor je personage. Met deze mechaniek kun je een gespecialiseerde build maken terwijl je je wapens verbetert. Je doel is echter om zoveel mogelijk grondstoffen te verzamelen, een aantal elitevijanden te doden die na verloop van tijd verschijnen, en dan het gebied te ontvluchten.

 

 

Deep Rock Galactic: Survivor levert een spannende ervaring die steeds moeilijker wordt naarmate je verder komt in het spel. Het spel voegt een nieuwe laag complexiteit toe aan het genre met zijn boormechanisme. Je kunt door rotsen boren om nieuwe paden te openen, maar het kost tijd en het zorgt ervoor dat je langzaam vooruit komt. Ook moet je bij elke mijnexpeditie bepaalde missiedoelen voltooien.

Het is nog te vroeg om te zeggen of Deep Rock Galactic: Survivor net zo groot en populair zal worden als zijn FPS tegenhanger, maar het biedt nu al een solide ervaring voor de fans van de Dwergen in het hele melkwegstelsel. Zoals gewoonlijk zijn de goedkoopste deals voor Deep Rock Galactic: Survivor PC-Codes al beschikbaar met onze prijsvergelijker.

  • Officiële website : Deep Rock Galactic Survivor
  • Categorieën : Actie
  • Uitgever : Ghost Ship Publishing
  • Ontwikkelaar : Funday Games
  • Modus : Solo
  • Verschijningsdatum : 14 februari 2024
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief